BLOOD HOUND VİRÜSÜ YARDIM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheCat
    TheCat's avatar
    Dişi
    Bilgisayarımda c ve d olmak üzere iki sabit disk var BLOODHOUND diye bir virüs var pc mde...NORTON 20003 ü kurdum sonra pc resetlendi ve pc tekrar açılırken NORTON ANTİVİRÜS programı virüsü (STOP -CONTUNİE-QUARANTİNA-...)seçeneklerinin olduğu bir dos menüsü gibi birekran çıkıyor continue diyorum olmuyor virüs farklı dosyalara atlıyor yine mesaj verio norton....Windows a ulaşıp scan yapamıyorum...format attım pc ye daha sonra windows u kurdum yine nortonuda kurdum aynı işlem yenilendi...D ye de bulaşmış virüs...D de önemli biliglerim var yardım edin nasıl virüsü temizlicem...hiçbir bilgim yok ayrıtılı anlatırsanız çok memnun olurum....bird dos ortamından felan taratılıomuş nasıl oluyor yardım

HoşÇaKaL YaRıN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Pc sini Temiz bir sistem cd siyle aç sonra
    fdisk/mbr
    format c:/c/u şeklinde c yi sil windowsu kur sonra d deki hiç bir dosyaya tıklama
    sonra internetten yada orginal bir cd den virüs tarama kur netten update et ve d yi tarat bu kadar basit madem c de önemli bişey yok

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    norton systemworks cd si varsa onunla bilgisayarı boot et.. o temizler.. yada fpot u www.inndir.com dan indir onla tarat..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2384 Toplam Mesaj: 3