BLOOD HOUND VİRÜSÜ YARDIM
-
Bilgisayarımda c ve d olmak üzere iki sabit disk var BLOODHOUND diye bir virüs var pc mde...NORTON 20003 ü kurdum sonra pc resetlendi ve pc tekrar açılırken NORTON ANTİVİRÜS programı virüsü (STOP -CONTUNİE-QUARANTİNA-...)seçeneklerinin olduğu bir dos menüsü gibi birekran çıkıyor continue diyorum olmuyor virüs farklı dosyalara atlıyor yine mesaj verio norton....Windows a ulaşıp scan yapamıyorum...format attım pc ye daha sonra windows u kurdum yine nortonuda kurdum aynı işlem yenilendi...D ye de bulaşmış virüs...D de önemli biliglerim var yardım edin nasıl virüsü temizlicem...hiçbir bilgim yok ayrıtılı anlatırsanız çok memnun olurum....bird dos ortamından felan taratılıomuş nasıl oluyor yardım
-
Pc sini Temiz bir sistem cd siyle aç sonra
fdisk/mbr
format c:/c/u şeklinde c yi sil windowsu kur sonra d deki hiç bir dosyaya tıklama
sonra internetten yada orginal bir cd den virüs tarama kur netten update et ve d yi tarat bu kadar basit madem c de önemli bişey yok -
norton systemworks cd si varsa onunla bilgisayarı boot et.. o temizler.. yada fpot u www.inndir.com dan indir onla tarat..
Toplam Hit: 2384 Toplam Mesaj: 3