folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bloody V7 Mouse Ve Makrosu

Bloody V7 Mouse Ve Makrosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Sa Oncellikle ben 1 -1 bucuk Ay Once Bloody V7  Aldim Makrolari Almayi Dusunmuyordum Ama Simdi Alsam Mi Dusunmeye Basladim Makrolari Alan Varmi Varsa Memnun Mu Ben Cs oynuyorum Alayim Mi Sizce Veya Cracklemenin Bir Yolu Var Mi Bir Yardim Edin

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmRee
    EmRee's avatar
    Erkek

bu tarz fareler hiç kullanmadım en iyi farem kablolu microsoft tu onuda 20 liraya aldım 6 senedir kullanıyorum daha cs de veya başka oyunda beni üzmedi sağolsun :D kısaca bana kalırsa okadar para vermeye gerek yok amaç tuşa tıklamak belli standarttan sonrası o kadarda önemli değil

http://i.hizliresim.com/Eby6gB.gif
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    EmRee bunu yazdı

bu tarz fareler hiç kullanmadım en iyi farem kablolu microsoft tu onuda 20 liraya aldım 6 senedir kullanıyorum daha cs de veya başka oyunda beni üzmedi sağolsun :D kısaca bana kalırsa okadar para vermeye gerek yok amaç tuşa tıklamak belli standarttan sonrası o kadarda önemli değil

Oyle Deme Hocam cidden Baya Performans artisi Sagliyo 2 li Moda Al Uzaktaki Adama tek Basista 2 -3 Mermi Yolla Sekmesiz Usp De Ozellikle 2 li Moda Al Aimmin Birazda Saglam Olsun Cok Seri Oluyon

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-A4tech-Bloody-V7-Anti-Recoil-Mause-Test-189867/

konuda anlattığım gibi , gerçi video yu yanlışlıkla sildim oyüzden testini bir daha çekerim senin için.

anti recoil baya fark ediyor ben satım aldım tabiki ancak her an açık degil özellikle birşey planladıysam kısa yoldan yapmak için onun için kullanıyorum.

Toplam Hit: 788 Toplam Mesaj: 4