Blu-Ray Film
-
Beyler eve bi sistem aldım Sony e6100 ıvık zıvık herneyse Bluray film bakındım saçma sapan fiyatlarda.. uygun fiyata orjinal Bluray film nereden bulabilirm kullanan bilen satınalanlar varsa acemisi olarak faydalanabilrm
sistemde bu http://www.sony.com.tr/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e6100/teknik-ozellikler#tab
-
torrent hacı :D en temizi.
yoksa da kadıköyde pasajda girişte sağda bi yer vardı.
-
Torrent + blu-ray yazıcı olur benim tercihim.
düzenleme: hatta torrent + hdmi olur diyim : ))
madrew tarafından 03/Ara/13 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
İndirip torrentten hdmi ile veriyi ileteceksin hacim. 1 film 2 film parasina sinirsiz internet baglatilio ztn
-
torrentten bi film indirdim diyelim 30 gb türkçe altyazıyı nereden bulacağım, başka bir sitede tr altyazı buldugumda herhangibir torrent sitesinden inmiş bir film başka herhangibir alt yazı sitesinden inen filme uyumluluk sağlarmı. onu nasıl seçip tercih ediyonuz.
-
siyahbereli bunu yazdı
torrentten bi film indirdim diyelim 30 gb türkçe altyazıyı nereden bulacağım, başka bir sitede tr altyazı buldugumda herhangibir torrent sitesinden inmiş bir film başka herhangibir alt yazı sitesinden inen filme uyumluluk sağlarmı. onu nasıl seçip tercih ediyonuz.
turkcealtyazı org divixplanet gibi siteler filmin tüm versyonlarına uygun altyazıları yayınlıyorlar zaten. 1-2 denemeyle uygun olanını bulursun
-
bayarbatuhan bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
turkcealtyazı org divixplanet gibi siteler filmin tüm versyonlarına uygun altyazıları yayınlıyorlar zaten. 1-2 denemeyle uygun olanını bulursun
2-3 ayrı dil dosyası çekip filmin yanına atmak gerekiyor ozaman, hangisi tutarsa izleyebilirz öylemi. genlde dil dosyası yanında paylaşılan filmleri tercih ettğim için böyle bi ihtiyacım olmuyordu. eyvallah