Blu-Ray Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Beyler eve bi sistem aldım Sony e6100 ıvık zıvık herneyse Bluray film bakındım saçma sapan fiyatlarda..  uygun fiyata orjinal Bluray film nereden bulabilirm kullanan bilen satınalanlar varsa acemisi olarak faydalanabilrm

sistemde bu http://www.sony.com.tr/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e6100/teknik-ozellikler#tab

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

torrent hacı :D en temizi.

yoksa da kadıköyde pasajda girişte sağda bi yer vardı.  

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Torrent + blu-ray yazıcı olur benim tercihim.

düzenleme: hatta torrent + hdmi olur diyim : ))

madrew tarafından 03/Ara/13 16:14 tarihinde düzenlenmiştir

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

İndirip torrentten hdmi ile veriyi ileteceksin hacim. 1 film 2 film parasina sinirsiz internet baglatilio ztn

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

torrentten bi film indirdim diyelim 30 gb türkçe altyazıyı nereden bulacağım, başka bir sitede tr altyazı buldugumda herhangibir torrent sitesinden inmiş bir film başka herhangibir alt yazı sitesinden inen filme uyumluluk sağlarmı. onu nasıl seçip tercih ediyonuz.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

torrentten bi film indirdim diyelim 30 gb türkçe altyazıyı nereden bulacağım, başka bir sitede tr altyazı buldugumda herhangibir torrent sitesinden inmiş bir film başka herhangibir alt yazı sitesinden inen filme uyumluluk sağlarmı. onu nasıl seçip tercih ediyonuz.

turkcealtyazı org divixplanet gibi siteler filmin tüm versyonlarına uygun altyazıları yayınlıyorlar zaten. 1-2 denemeyle uygun olanını bulursun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    bayarbatuhan bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

turkcealtyazı org divixplanet gibi siteler filmin tüm versyonlarına uygun altyazıları yayınlıyorlar zaten. 1-2 denemeyle uygun olanını bulursun

2-3 ayrı dil dosyası çekip filmin yanına atmak gerekiyor ozaman, hangisi tutarsa izleyebilirz öylemi. genlde dil dosyası yanında paylaşılan filmleri tercih ettğim için böyle bi ihtiyacım olmuyordu. eyvallah

Toplam Hit: 723 Toplam Mesaj: 7