folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Blu-Ray Mi, Hd-Dvd Mi?

Blu-Ray Mi, Hd-Dvd Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Microsoft Xbox'da HD-DVD rom kullanıyor.

Sony ise PS3 de Blu-ray kullanıyor.

Bence Blu-ray

Sizce?

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    öyle ama Xbox daha iyi bir konsol :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca ikiside ayni sey:) zaten neyini secicez .. HD goruntu veriyor sonucta ... genelde bluray 720p Hd 1080p - i dir x box un HD dvd rom dedigi bluray dir buyuk ihtimal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------
    öyle ama Xbox daha iyi bir konsol :)
    -----------------------------

yok hocam ben konsolları karşılaştırmıyorum :) kalite bakımından filmlerde falan hangisi iyidir acaba? ben de tam emin değilim sadece sony'e güvendiğimden öyle dedim :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    tabiiki bluray , niye cünkü onun depolama kalitesi daha fazla filmlerde daha fazla detay anlamına gelir buda  :) ki zaten HDDVD olayı bitmiştir, neredeyse tüm filmlerin blurayi çıkıyo artık HDDVD olayı çoktan bitti, oda şurdan geliyo hatırladıgım kadarıyla: stüdyolar mı yönetmenler mi artık kim bilmiyorum ama holywood diyelim , adamlar bluray daha fazla data aldıgı için blurayi seçmişlerdi , buda toshibanın HDDVD olayını bitirdi, hala öle arada sırada teknosada falan toshiba HDDVD playerlar görebiliriz ama onlar da satılmıyo zaten  , sonuç olarak  çogunluk gene bluray ne diyo  :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek
    Bunu artik tartismanin pek anlami yok gibi, cünkü HDDVD piyasadan kalkti, belki bir kac film satiliyordur ama gelecek BluRay'in.
Toplam Hit: 708 Toplam Mesaj: 6