folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bluesky Bw 400 Mini Webcam Driver İstek

Bluesky Bw 400 Mini Webcam Driver İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Yanı almış olduğum mini webcamın driver cd si  var fakat herseferinde donanım yüklenemior diyor nette arama yaptım ama başka bir driver bulamadım yardımcı olabilecek varmı?

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Çözüm önerisi olan yokmu arkadaşlar

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Konuyu silebilirsiniz kamerayı parçaladım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    -----------------------------
    Konuyu silebilirsiniz kamerayı parçaladım
    -----------------------------

zuhahahha hhahah ne adamsın ya :D

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 2854 Toplam Mesaj: 4