Bluestacks Oyun Dosyalarını Nereye Atıyor ?
-
Einstein brain trainer diye bir oyun var kurdum oynuyorum sorun yok ama free edition... full sürümünü netten buldum ama obb dosyasını nereye atacağımı bilmiyorum diğer kurduğum oyunların adını falan arattım tek bulduğum c:/programdata da kısa yolları oldu kısa yollara hedef klasörü göster dediğimdeyse bir exe uygulamasına yönlendirdi ben bu oyunun crağini nasıl yaparım pcde hacılar ?
-
İzlemediğim video,araştırmadığım yabancı kaynak kalmadı ama zun bir aradan sonra başardım :) Merak eden,işine yarayan olursa diye yazıyorum;
Yüklemek isteidğiniz oyunun obb dosyasını C:\ ProgramData\ BlueStacks\ UserData\ SharedFolder a atıyorsunuz oyunun apksını yükledikten sonra tabi, sonrada bluestacks üzerinden root file menagerlardan biri ile bu klasöre yüklediğiniz obbyi alıp sdcartta androidteki obbnin içine atıyorsunuz başka bir mümkünatı yok :) umarım işine yarayan olur.. -
bende araya spotify sıkıştırsam sıkıntı olmaz heralde
daha önce spotify kullananlar varsa ç.dışı müzik dinleme özelliği için telefona şarkıları nereye indiriyo yada ne indiriyo çünkü o kadar şarkı seçiyorum ç.dışı erişimi açıyorum telefonda net olmasa bile yüksek kalitede müzikleri dinliyorum bunu nasıl beceriyo bu uygulama :|