Bluetooth Hakkında Bi Sorum Var :)
-
şimdik bu cep telefonunda pc ile sekronize felan var ya kullanıcı adı şifre felan
1. si o ne işe yapıyo ?
2.si ben Bluetooth dan pc ye bağlanıp ücretsiz nete girme gibi durumum olabilirmi? olursa nasıl olur?
Bu konularda kör cahilim aydınlatın beni :)
-
sekronize telefon defteri, notların,mesajların gibi şeyleri yedeklemek için. telden pcye, pcden tele, telden tele yedekleme yapabilirsin.
pcye bağlayıp, pcdeki adsl ile cep teliyle wap sitelerinde fink atıp dosya indirebilirsin gogıl amcaya sor nasıl yapacağını gösterir
-
Hoca
1) Senkronize ettiğin zaman dosya alış-verişinde şifre sormaz. Yoksa daima şifre sorar
2) Böyle bir döküman ben de mevcut, akşam okuldan gelince yollarım ama dostum onu yapana kadar deve hendeği atlamış olur. Çookkkkkkk uzun.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Hoca
1) Senkronize ettiğin zaman dosya alış-verişinde şifre sormaz. Yoksa daima şifre sorar
2) Böyle bir döküman ben de mevcut, akşam okuldan gelince yollarım ama dostum onu yapana kadar deve hendeği atlamış olur. Çookkkkkkk uzun.
-----------------------------Teşekkür ederim dayı Gelince gönder bekliyorum mutlaka bu bağlanma işi habersiz olmasmı ? :D
-
hoca daha eve gidemedinmi kaç gün oldu ? :)
-
gnubox programıyla yapılan birşey internet olayı.erişim noktasını mavdiş olarak ayarlamaya yarıyor.internette birçok döküman mevcut.burdan bulabilirsin.
-
bu aralar çok konu cortlatıyorum kusura bakmayın bi süre sonra hiç hıyarlık yapmıcam söz banlamayın da :)
alper hoca noldu başarabildinmi sen
bende samsung e250 var böyle bişey için ığraşıyorum da... :/
:(
-
Beyler bendede SonyEricsson Cyber Shot k790i var Bluetooth ile internete girebilirmiyim..
Yardımlar için teşekkürler.