Bluetooth Hakkında Bi Sorum Var :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şimdik bu cep telefonunda pc ile sekronize felan var ya kullanıcı adı şifre felan

1. si o ne işe yapıyo ?

2.si ben Bluetooth dan pc ye bağlanıp ücretsiz nete girme gibi durumum olabilirmi? olursa nasıl olur?

Bu konularda kör cahilim aydınlatın beni :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

sekronize telefon defteri, notların,mesajların gibi şeyleri yedeklemek için. telden pcye, pcden tele, telden tele yedekleme yapabilirsin.

pcye bağlayıp, pcdeki adsl ile cep teliyle wap sitelerinde fink atıp dosya indirebilirsin gogıl amcaya sor nasıl yapacağını gösterir 

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hoca

1) Senkronize ettiğin zaman dosya alış-verişinde şifre sormaz. Yoksa daima şifre sorar

2) Böyle bir döküman ben de mevcut, akşam okuldan gelince yollarım ama dostum onu yapana kadar deve hendeği atlamış olur. Çookkkkkkk uzun. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca

1) Senkronize ettiğin zaman dosya alış-verişinde şifre sormaz. Yoksa daima şifre sorar

2) Böyle bir döküman ben de mevcut, akşam okuldan gelince yollarım ama dostum onu yapana kadar deve hendeği atlamış olur. Çookkkkkkk uzun.

-----------------------------

Teşekkür ederim dayı Gelince gönder bekliyorum mutlaka bu bağlanma işi habersiz olmasmı ? :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hoca daha eve gidemedinmi kaç gün oldu ? :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    gnubox programıyla yapılan birşey internet olayı.erişim noktasını mavdiş olarak ayarlamaya yarıyor.internette birçok döküman mevcut.burdan bulabilirsin.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bu aralar çok konu cortlatıyorum kusura bakmayın bi süre sonra hiç hıyarlık yapmıcam söz banlamayın da :)

alper hoca noldu başarabildinmi sen

bende samsung e250 var böyle bişey için ığraşıyorum da... :/

:( 

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

Beyler bendede SonyEricsson Cyber Shot k790i var Bluetooth ile internete girebilirmiyim..

Yardımlar için teşekkürler.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
Toplam Hit: 1888 Toplam Mesaj: 8