Bluetooth İle Adsl Kullanarak Cepten Bedava Gprs Keyfi-Videolu
-
arkadaşlar belki yüzlerce forum gezip karmaşık anlatımların herbirine bakıp bin eziyet çekip zor-güç öğrendiğim bluetooth ile adsli kullanarak bilgisayarın internetiyle cepten gprse girme olayını videolu anlattım. dosyayı daha fazla küçültemedim zip halinde 20 mb yer kaplıyor. dosyayı indirince ilk önce videoyu izleyin daha sonra dosya içindeki txtlerdeki notları okuyun ve yavaş yavaş yapmaya başlayın. operada yada başka web browserde niye çalışmıyor demeyin bilmiyorum şimdilik sadece netfronttan giriyoruz ama operayı filanda çözersek ilerde onuda anlatırız.
dosyaya parolada koymadım parolası ne diye sormayın.resimli anlatımda istemeyin , yöntemler karmaşık olduğundan ve heryerde farklı ve kopya resimli anlatımlar olduğundan birçok insan olayı anlamıyor hatta yapacaksada yapamıyor.
http://rapidshare.com/files/108558684/cepcenneti.bluetooth-ADSL.zip.htmlalıntıdır.. denemedim.. symbian işletim sistemi olan telefonlarda çalışıyormuş sanırm..
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Bi deneseydin bea :) Çalıştıgını sanmam
symbian işletim sistemli telefonum yokki.. k750 i var oda symbian değil.. olsa denerdim.. =) videolu anlatıyor sanırsam.. -
dj alperde böyle bişeyle uğraşıyordu umarım işe yarar.
-
mayrip bunu yazdı:
dj alperde böyle bişeyle uğraşıyordu umarım işe yarar.
-----------------------------alper direk hatla uğraşıyordu :/
yaptımı bilinmez ama alper işin içine modem sokmadı diye biliyom
-
Bence gereksiz çünkü;
1-Wap ta dolaşmak istiosan pcde wap sitesi açmak için program var...(hatta tahribatın arşıvde olması gerek)
2-Waptan Dosya resim vb indiririm diosan madem bluetoothun var at pcden dosya resim vb ni.
Bunlardan başka nedeni varmı?
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Bence gereksiz çünkü;
1-Wap ta dolaşmak istiosan pcde wap sitesi açmak için program var...(hatta tahribatın arşıvde olması gerek)
2-Waptan Dosya resim vb indiririm diosan madem bluetoothun var at pcden dosya resim vb ni.
Bunlardan başka nedeni varmı?
-----------------------------evet var. mesela benim p910i var. 100 metrelik bluetooth aldım 25 ytl ye. takıyorum, abim falan otururken, bende geçiyorum bi köşeden geziniyorum nette. zaten damda balkonda evin içinde heryerde çekiyor. msn olsun, web olsun google maps bile var. çok faydalı bişi
-
bu video işini illk ben yaptım içindeki de kesin benim video o kadarda çalıp çırpmayın emeğe saygı dedik