Bluetooth Kulaklık Hışırtı
-
Herkese merhaba, geçenlerde sony wi c310 modelindeki bluetooth kulaklığı aldım. Kulaklık sorunsuz calışsa da bilgisayara bağladığımda herhangi bir ses dosyası(video, müzik, discordda sesli konuşma) açıldığında bir hışırtı sesi geliyor baya çalıştığını hissettiren. Boşta dururkense hiçbir hışırtı gelmiyor. Telefonda böyle bir şey başıma gelmedi ama dizüstü bilgisayarımda eski kablolu kulaklık ile de başıma gelmişti bu sorun. Bana yazılımsal bir sorun gibi geldi çözümü var mıdır bu sıkıntının?
-
Kalitelidir en önemlisi sağlamdır ben de wireless ı var 2010 dan beri taş gibi çalışır.
-
Hocam sanırım sorub kaliteden değil işte. Örneğin bir youtube videosu açıp videonun sesini kapadığımda da o hışırtı yine devam ediyor. Bana donanımsal bir sorun gibi gelmedi bu yüzden. Yok mudur bilgisayarda düzeltebilecrğim bir ayar
-
Duras bunu yazdı
Hocam sanırım sorub kaliteden değil işte. Örneğin bir youtube videosu açıp videonun sesini kapadığımda da o hışırtı yine devam ediyor. Bana donanımsal bir sorun gibi gelmedi bu yüzden. Yok mudur bilgisayarda düzeltebilecrğim bir ayar
anliyorum dedigin sikintiyi ben bunu çözememiştim windowsta bi türlü. vazgeçtim en son. ben de blutut hoparlör bağlayınca ses yoksa cızzz ediyo hoparlör.
sony yi arayıp sorsana, belki vardır bi bildikleri
-
Ses kartı sürücüsünü anakart üreticisinin sitesinden indirip kurmayı dener misin, bu şekilde çözen olmuş.
-
Tıslama gibi mi?
-
Tnrsk bunu yazdı
Ses kartı sürücüsünü anakart üreticisinin sitesinden indirip kurmayı dener misin, bu şekilde çözen olmuş.
Hocam indirip denedim ama sonuc ayni.
@deja-vu hocam boyle calisma sesi gibi aslinda bir videoyu acip durdugumda gelen tislama, hisirti gibi bir sey cizirti degil.