folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bluetooth Kulaklık Sorunu

Bluetooth Kulaklık Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

samsung corby lindy kullanıyorum. fakat bluetooth kulaklığa bbağlanmak için bir seçenek bulamadım :/ yardım.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

up

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

hocam bende nokianın var. öncelikle telefonun bluetooth unu açıyosun sonra bluettoth kulaklığa bağlan diyosun o arama yaparken aynı zamanda kulaklıkta bulunan düğmeye basılı tutuyosun ve kulaklığı buluyor eşleşiyor falan gerisi geliyor öle. sizde budurum olurmu bilmem. işinize yarayabilir.

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

aynen. kulaklıktaki açma düğmesinden açıyorum. fakat nokialarda ses cihazı ara secenegi var. samsungda ben goremedim. normal cihaz araması yapıyorum ondada hiç birşey bulamıyor :/

Toplam Hit: 895 Toplam Mesaj: 4