Bluetooth Programım Yüklenmiyor Driver Aranıyor
-
arkadaşlar 1 yıldır kullandığım sorunsuz şekilde yüklediğim bluetooth her ne hikmetse vistada çalışmıyor
xp de cd si ile defalarca tanıtıyordum sorunsuz çalışıyordu fakat lanet olası vista kabul etmiyo kullandığım program bluesoleil 1.6 bu programın 1.4 sürümünü de yükledim onu da kabul etmedi sizce sorun işletim sistemimde mi driver önerebilirmisiniz başka ?
vistayı kuralı 15 gün oldu ama fazla gitmeyecek gibi 1 ay içinde bana xp yolu görünüyor :D
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar 1 yıldır kullandığım sorunsuz şekilde yüklediğim bluetooth her ne hikmetse vistada çalışmıyor
xp de cd si ile defalarca tanıtıyordum sorunsuz çalışıyordu fakat lanet olası vista kabul etmiyo kullandığım program bluesoleil 1.6 bu programın 1.4 sürümünü de yükledim onu da kabul etmedi sizce sorun işletim sistemimde mi driver önerebilirmisiniz başka ?
vistayı kuralı 15 gün oldu ama fazla gitmeyecek gibi 1 ay içinde bana xp yolu görünüyor :D
-----------------------------
xp driveini vista kabul etmezki netten araştır noe bokkunun modelini bul sonra vista blueetoot driveini idir kur babacan :) -
buradan indir dostum, bluesoleil programının vista uyumlu sürümü ve crack içinde. tarafımdan da türkçeye çevrilmiştir,
iyi günlerde kullanılması dileği ile
-
sanırım bu işini görür ben kullanıyorum güzelprogram derim
link:
http://www.bluesoleil.com/download/index.asp?topic=bluesoleil_5_for32_en