Blur.Exe Çalışmayı Durdurdu Hatası Yardımmm...
-
intel core i 3 işlemcili,windows 7 ,64 bit bir pc var elimde.bi kaç oyun yükledim sorunsuz çalıştı.blur oyununu açtıktan bikaç saniye sonra böyle bir hta veriyo ve programı kapat diyo.ne yapabilirim???

-
oyunu baştan yükle başka bir crack kullan bide update si var oyunun onu yap mutlaka
-
aynı sorunu uyumluluk modu ile çözmüştüm.. ( araba yarışı blur dan bahsediyorsan )
-
uyumluluk modu olmadı ama başka bir crack ile denicm
-
lazussak bunu yazdı:
-----------------------------
uyumluluk modu olmadı ama başka bir crack ile denicm
-----------------------------Büyük bir ihtimal crack tendir bende başka oyunlarda bu tip hatalar aldığımda crack le düzeltirim.
-
başka crack te denedim olmadı,uyumluluk modu denedi olmadı,yönetici olarak çalıştır denedim olmadı.çıldırcam yahuu!! oyun simgesine tıklıyorum 2-3 saniye sonra activision yazısı gelirken program kapat diyo.hayret bişi yaa
-
lazussak bunu yazdı:
başka crack te denedim olmadı,uyumluluk modu denedi olmadı,yönetici olarak çalıştır denedim olmadı.çıldırcam yahuu!! oyun simgesine tıklıyorum 2-3 saniye sonra activision yazısı gelirken program kapat diyo.hayret bişi yaa
-----------------------------Oyunu rip olarakmı indirdin? Eğer öyle ise normal iso olarak indir genelde rip oyunlar hata veriyor.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
lazussak bunu yazdı:
-----------------------------Oyunu rip olarakmı indirdin? Eğer öyle ise normal iso olarak indir genelde rip oyunlar hata veriyor.
-----------------------------yok iso olarak indirdim.hatta şöyle söylim başka bi bilgisayarda(xp sp3 yüklü) denedim gayet güzel çalıştı.kendiminkinde uyumuluk modundan denedim olmadı :( windows 7 de çalışmadı