BMAD'ın Çevik Yapay Zeka Destekli Geliştirme İçin Çığır Açan Yöntemi Online Etkinlik
-
Selamlar, öncelikle belirtmeliyim ki etkinliği ben düzenlemiyorum hiçbir alakam yok ama internette gördüm hoşuma gitti içeri de değerli bilgiler verileceğini düşünüyorum bundan dolayı ilgisini çeken, bilgiden yararlanmak isteyenler olur diye düşünüp konu açtım etkinlik detayları :
9 Mart Pazartesi · 20:30 - 22:00 arası
Yapay Zeka Destekli Çevik Yazılım Geliştirme yönetimsel olarak BMAD Methodu konusunda bir demo içeren etkinlik düzenlemekteyiz. Fikir ve planlama aşaması mimari ve gerçekleştirmeye kadar analist, ürün yöneticisi, geliştirici, ux uzmanı, test uzmanı scrum master gibi çeşitli roller için olan AI ajanları ve dağıtımları kullanılarak yazılımın ortaya çıkmasını içermektedir.
Etkinlik çevrimiçi olarak 9 Mart Pazartesi günü saat 20:30'da gerçekleşecektir.
Etkinlik çevrimiçi desteği için ACM Agile Türkiye Agile Space'e teşekkür ederiz.
Konuşmacı:
Murat Özcan
Personel Mühendisi ve Test Mimarı
BMAD Çevik Yapay Zeka Odaklı Geliştirme için Çığır Açan Yöntem
Daha Fazla Mimar Hayali Oluşturun — BMad Yöntem Modülü Ekosistemi için yapay zeka odaklı çevik bir geliştirme modülü, hata düzeltmelerinden kurumsal sistemlere kadar uyum sağlayan gerçek ölçeğe uyarlanabilir zekaya sahip en iyi ve en kapsamlı Çevik Yapay Zeka Odaklı Geliştirme çerçevesi.
Neden BMad Yöntemi?
Geleneksel yapay zeka araçları sizin için düşünür ve ortalama sonuçlar üretir. BMad aracıları ve kolaylaştırılmış iş akışları, yapay zeka ile ortaklaşa en iyi düşüncelerinizi ortaya çıkarmanız için yapılandırılmış bir süreçte size rehberlik eden uzman işbirlikçiler olarak hareket eder.
Yapay Zeka Destekli Akıllı Yardım — Sonraki adımlar hakkında rehberlik için istediğiniz zaman /bmad-help adresine sorun.
Ölçeklenebilir ve Alan Uyarlamalı — Proje karmaşıklığına göre planlama derinliğini otomatik olarak ayarlar.
Yapılandırılmış İş Akışları — Analiz, planlama, mimari ve uygulama genelinde çevik en iyi uygulamalara dayanır.
Uzman Temsilciler — 12'den fazla alan uzmanı (Proje Yöneticisi, Mimar, Geliştirici, UX, Scrum Master ve daha fazlası).
Parti Modu — İş birliği yapmak ve tartışmak için birden fazla temsilci kişiliğini tek bir oturuma getirin.
Tam Yaşam Döngüsü — Beyin fırtınasından dağıtıma kadar.
Katılım Adresi : https://www.meetup.com/istanbul-hackers/events/313692749/