Bm.Pkk İle Şözleşme İmzaladı?
-
BM'nin desteklediği sivil toplum örgütlerinden Cenevre Çağrısı Örgütü, PKK'yla sözleşme imzaladı. İmzayı atan aynı zamanda İsviçre Meclis Başkanı Okuyun da çıldırın...
Birleşmiş Milletler'in (BM) desteklediği sivil toplum örgütlerinden Cenevre Çağrısı Örgütü, terör örgütü PKK ile sözleşme imzaladı. Hem de kara mayınlarına karşı mücadele sözleşmesi.
İsviçre Parlamentosu Başkanı da olan Elisabeth ReusseDecrey, Kandil Dağı'nda yapılan törende, pes dedirtecek açıklamalar yaptı. PKK'yı 'gerilla' olarak adlandıran Decrey, Güneydoğu'yu 'Kürdistan' diye tanımladı. Decrey, mayınlara karşı mücadele konusunda Türkiye ve bölgedeki diğer ülkelere baskı yapacaklarını belirterek, "Mayınsız ve özgür Kürdistan" için PKK'dan destek istedi.
http://www.f5haber.com/yonlendir.aspx?id=SONSANİYE&http://www.sonsaniye.net/haber4083.htm
neler oluyor çok kötü sona gidiyoz galiba.
-
Dostum neler dönüodur arkamızdan.. Bu sadece onlardan biridir..
Başta tayyip olduktan sonra cüneyt zapsusundan tut dierlerine kadar hepsi kürdistanı da kurarlar, topraklarımızı da alırlar.. -
Yuh...
-
Abi dilimizde tüyy bitti.Türkiye'nin sonu hiç iyi değil diye.
Bazılarıda çıktı Ekonomiyi düzeltti vs. vs. Türkiye süper durumda Çünkü Tayyip başında diye konuştu durdu. -
düzelttikleri ekonominin .. türkiyeyi değil koyun sürüsünü bile yönetemez onlardan cacık olmaz.
-
Gördünüz işte bi önceki konuda bunu kısaca anlatmaya çalıştım!Arkadaslar siz bunlara şaşırıyorsunuz,günün birinde Pkk,TBMM ile Ateşkes Antlaşması yapmak istiyorum derse,asıl o zaman merak ediyorum sizi.....Bu hükümet hala ses çıkarmazsa,olacak en hazin son bu olucak....Avrupa bize hep gülüyor,hep pohpoh luyor...Ya adamlar bizi yıkacakları günü elleri ovuşturarak bekliyor!Temellere dalıyorlar,Allah Türkiye Cumhuriyeti'nin yardımcısı olsun,ordumuz var olsun-vatanımız sağolsun....
-
tayyip yat aşşağı AB ye gircem diye yırtındın AB bize girdi a.k..hepsi hikaye AB Bahane hortumlamak şahane..
-
Oda Güzel Yakında Ermenistanda Dogu Anadolu Bizim Der.
Yunanistan Zaten Egeyi Göze Almış.
Güney Doğuda Kürdistan Vay Beee Ne Hallere Düştük. -
Vay be duruma bak.Ülke n hallere gidiyo.Ekonomi felç halk perişan bakanlar satmaya devam ediyo yok müzeydi vergi indirimiydi.tayyip hala desinki enflasyon düşüyo.Durumumuz çok iyi.Dolar fırlıyo hemen piyasadan ytl çekiyolar,onu nerden çıkarcaklar busefer benzin alıyo başını gidiyo.Ya hangi ekonomi bakanı ülkemize yabancı yatırım yapma riski bilmem kaçtan kaça çıkmıştır diye bi açıklamayı gülerek halka iyi bişey gibi anlatır?Ama sokaktaki neyin ne olduğunu bilmeye adama sorsan akp geldiğinde de ekmek 250 bindi şimdide 250 bin der
-
İtalya, Fransa, Danimarka gibi avrupa ülkelerinin pkkya maddi destek verdiğini apo kendi ağzıyla söylemişti, adamlar sizi abye alacaz diye taşşak geçtikleri yetmiyor bide pkkya hertürlü desteği veriyorlar
Toplam Hit: 1485 Toplam Mesaj: 10