Boardmaker 3 Demo"Da Save - Print Seçeneğini Nasıl Açarım?
-
Herkese Selamlar,
http://www.tsien.info/ sitesinde bir PCB layout programı bulunmakta.Demo versiyonu indirilebiliyor.Fakat bu demo versiyonda program için hayati önem taşıyan File menüsündeki Save,Save As ve Print seçenekleri kullanılamıyor.Yani inaktif.
Nasıl bişeyse hiçbir yerde crack filan da bulamadım."Code Cracking'e Giriş" makalesindeki yoldan giderek bu programın menüleri çalışabilir hale getirilebilir mi?
ResHack programını kullanarak seçenekleri aktif hale getirebildim Fakat tıkladığımda hiçbişey yapmıyo yine.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İyi günler.
-
Hocam demo adı üsütnde kısıtlanmış versiyon.Adam kod yazmamıştır o bölüme tabi ki çalışmaz. Hem onun 3 ü çıktığını bilmiyordum.Bende 1.50 falan vardı.Çalışıyor.Ama yanımnda yok.Eğer istersen başka sürüm bulabilirim sana
-
Çok teşekkür ederim,çok iyi olur valla.Benim kullandığım çok eski DOS tabanlı çalışan bi versiyon.XP de çalışmıyo.98 veya ME da çalışıyor.Siz de Windows XP altında çalışan bi versiyonu mevcutsa bana gönderebilirseniz çok sevinirim.
alikilavuz@hotmail.com -
Hocam bm zaten dos altında çalışır.Görselliğe dayalı bir prgram yok.Bm 3 ün orjinalini bulamadım. Eğer görsellik istiyorsan baskı devre programı olarak ares i tavsiye ediyorum.Çizim için de isis. Deneyebilirsin
Toplam Hit: 2837 Toplam Mesaj: 4