Bob Ross

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Hocalar Eskiden Kış Gecelerinde Gece Çıkardı Amcam 10-15 Dakikada Ne Resimler Çizerdi Bizde Gözümüzü Kırpmadan İzlerdik tekrardan Allah Rahmet Eylesin :/

Bob Ross, (d. Bob Norman Ross 29 Ekim 1942, Daytona Sahili, Florida, ABD – ö. 4 Temmuz 1995, Yeni Smyrna Sahili, Florida, ABD), Birleşik Amerikalı ressam ve televizyoncu

Bob Ross, yarım saat içinde doğa resimleri yaptığı, uzun yıllar devam eden Resim Sevinci programıyla tanınmıştır. Özgün adı "The Joy of Painting" olan bu program, Türkiye'de de TRT 2'de yayınlanmıştır.

Ressam, yakalandığı Lenf Bezi Kanseri nedeniyle, 1995'te hayatını kaybetmiştir. Hazırladığı televizyon programları hâlâ dünya genelinde yayımlanmaktadır. VE BU GECEYE KARŞI ÖLMÜŞTÜR...

http://gentlemanbeggar.files.wordpress.com/2008/05/bob-ross.jpg

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    vay be adam elindeki aleti kağıda bii çekerdi dağ olurdu bidaha cekerdi deniz olurdu şaşar kalırdım bende ben çekince olmuyodu onların hiçbiri:D bob rosta oldu demek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:
    -----------------------------
    vay be adam elindeki aleti kağıda bii çekerdi dağ olurdu bidaha cekerdi deniz olurdu şaşar kalırdım bende ben çekince olmuyodu onların hiçbiri:D bob rosta oldu demek
    Rahmetli İyi Adamdı.Cocuklugum Onun Resimleriyle Geçti :/

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    ondan öğrenmişdim resim yapmayı, resmi sevmeyi. Allah rahmet etsin. mekanı cennet olsun.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

yakalandığı Lenf Bezi Kanseri nedeniyle, 1995'te hayatını kaybetmiştir. Hazırladığı televizyon programları hâlâ dünya genelinde yayımlanmaktadır. VE BU GECEYE KARŞI ÖLMÜŞTÜR...

bu ne lan :\

kaç kere ölüyo bu adam :\

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    ExcellencE bunu yazdı:

yakalandığı Lenf Bezi Kanseri nedeniyle, 1995'te hayatını kaybetmiştir. Hazırladığı televizyon programları hâlâ dünya genelinde yayımlanmaktadır. VE BU GECEYE KARŞI ÖLMÜŞTÜR...

bu ne lan :\

kaç kere ölüyo bu adam :\

Wikipedia'nın Yalancısıyım :D Bende Anlamadım Dedim Vardır Bi Hayır :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    95 yılında öldü yeni ölmedi

All is well
Toplam Hit: 770 Toplam Mesaj: 7