Bob Ross
-
Hocalar Eskiden Kış Gecelerinde Gece Çıkardı Amcam 10-15 Dakikada Ne Resimler Çizerdi Bizde Gözümüzü Kırpmadan İzlerdik tekrardan Allah Rahmet Eylesin :/
Bob Ross, (d. Bob Norman Ross 29 Ekim 1942, Daytona Sahili, Florida, ABD – ö. 4 Temmuz 1995, Yeni Smyrna Sahili, Florida, ABD), Birleşik Amerikalı ressam ve televizyoncu
Bob Ross, yarım saat içinde doğa resimleri yaptığı, uzun yıllar devam eden Resim Sevinci programıyla tanınmıştır. Özgün adı "The Joy of Painting" olan bu program, Türkiye'de de TRT 2'de yayınlanmıştır.
Ressam, yakalandığı Lenf Bezi Kanseri nedeniyle, 1995'te hayatını kaybetmiştir. Hazırladığı televizyon programları hâlâ dünya genelinde yayımlanmaktadır. VE BU GECEYE KARŞI ÖLMÜŞTÜR...
http://gentlemanbeggar.files.wordpress.com/2008/05/bob-ross.jpg
-
vay be adam elindeki aleti kağıda bii çekerdi dağ olurdu bidaha cekerdi deniz olurdu şaşar kalırdım bende ben çekince olmuyodu onların hiçbiri:D bob rosta oldu demek
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
vay be adam elindeki aleti kağıda bii çekerdi dağ olurdu bidaha cekerdi deniz olurdu şaşar kalırdım bende ben çekince olmuyodu onların hiçbiri:D bob rosta oldu demek
Rahmetli İyi Adamdı.Cocuklugum Onun Resimleriyle Geçti :/ -
ondan öğrenmişdim resim yapmayı, resmi sevmeyi. Allah rahmet etsin. mekanı cennet olsun.
-
yakalandığı Lenf Bezi Kanseri nedeniyle, 1995'te hayatını kaybetmiştir. Hazırladığı televizyon programları hâlâ dünya genelinde yayımlanmaktadır. VE BU GECEYE KARŞI ÖLMÜŞTÜR...
bu ne lan :\
kaç kere ölüyo bu adam :\
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------yakalandığı Lenf Bezi Kanseri nedeniyle, 1995'te hayatını kaybetmiştir. Hazırladığı televizyon programları hâlâ dünya genelinde yayımlanmaktadır. VE BU GECEYE KARŞI ÖLMÜŞTÜR...
bu ne lan :\
kaç kere ölüyo bu adam :\
Wikipedia'nın Yalancısıyım :D Bende Anlamadım Dedim Vardır Bi Hayır :D -
95 yılında öldü yeni ölmedi