folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böbrek Taşı Hakkında

Böbrek Taşı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    müritler bir iki gündür idrarımda koyulaşma vardı. kahverenginde idrar ve peniste yanma vardı. tahminime göre iki ihtimal vardı birincisi idrar yolları iltihabı ikinci ise böbrek taşı. böbrek taşı daha önce de düşürmüştüm. tavukların taşlık zarını un haline getirip bol su ile içmiştim. ayrıca ROWATİNEX isimli bir ilaç kullanmıştım. kabir azabı gibi acı veren böbrek taşı bir kaç gün içinde sıfır acı ile düşmüştü. dün akşam yine böbrek taşı olabilir diye Rowatinex yuttum. birde bu sabah yuttum. az önce acısız ve sancısız taş düşürdüm. helal olsun adamlara, mükemmel bir ilaç yapmışlar. iki gün içinde taşı sancısız düşürdü. böbreğinde taş olanlara tavsiye ederim. ilacın ismi Rowatinex.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bende de 2 tane var 9 mm çapında ikiside sol böbreğimde geçen aylarda yakaladı ağrısı 3-4 gün çektim ama düşürmedim halen olduğu yerde sapa sağlam duruyorlar bu ilacı yanıma not alım faydası dokunur yapılan yorumlar hep olumlu yönde,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

bende baktım yorumlardan olumsuz yok. ilaç kendini kanıtlamış. söylediklerine göre doğal bir ilaçmış.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Öncelikle geçmiş olsun müridim..Hiç sorma bu böbrek çok fena bişey..Kışın 2 ay uğraştım bununla ben..Bak hikayemi özetliyim çok enteresandır :D..İşte bende hep bi öksürük vardı yaz,kış böle kur bi öksürük..Rahat 1-2 senedir vardı ve en az 10 kere doktora gittim bu yüzden + denemediğim ot,çöp koca karı ilacı kalmadı..Neyse en son gittiğim ŞEREFSİZ doktor bna yanlış ilaç verdi.Ne ilacı? Domuz gribi ilacı amk.Ben bu ilaçları 2 gün kullandım işte snra her sabah kusmaya başladım falan 3 gün bişi yemedim ve her sabah kusmalar devam ediodu..Sonunda bi gün tuvalette bayıldım..Neyse işte gittik doktora adam dedi böbrek yetmezliği..Ulan dedim ne alaka falan işte yatırdılar hastaneye.Sürekli birileri gelio inceli falan ama anlayan yok emin olamıyolar tam ne olduğuna..10 gün yattım hastanede serum falan verdiler 10 gün boyunca işte sürekli kan alıyolar tahliller falan derken hala emin olamadılar..Sonra dediler biopsi yapcaz işte böbrekten parça alıp nedeni ne hastalığın ne anlıcaz falan dediler..Ameliyatıda oldum işte snra çıktı doktorun yanlış ilaç verdiği..İşte nasıl atcak böbrekler ilaçı falan bissürü tedavi uyguladılar,sol böbreğim tam çalışmıyodu falan nasıl geçer diye uğraşırken bigün bi ağrı bi sancı hop hastane odasında alıp götrdüler falan bi ton şey yaptılar yine snra bi baktık bu seferde taş çıktı onu döküomusum falan..Acısını bilirim yani ama bnde o koca karı ilaçları fln hikaye onlarla zaman harcamadan direk doktora gidilmeli..Geçmiş olsun buarada

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    çok iyi oldu hocam bunu söylediğin, ben de çok çektim zamanında taştan.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

müridler ROWATİNEX kocakarı ilacı değil. eczanelerde satılıyor. alman malı ve bitkisel olduğu söyleniyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

bu konu çizilir. sık kullanılanlara eklenir.

link not edilir.

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------

müridler ROWATİNEX kocakarı ilacı değil. eczanelerde satılıyor. alman malı ve bitkisel olduğu söyleniyor.

-----------------------------

yok hocam yanlış anladın sanırım..Ben snn dedğin ilaca demedim kocakarı ilacı die..Ben kullandım da zaman kaybı yani,tavsiye etmediğimi söyledim..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hamile kadın sancısı çekmeme neden olan böbrek taşını düşürmede rowatinex tektir 3 tane düşürdüm zamanında bu taş sayesinde 3-4 gün içinde :-) 6 ayda bir atarım bitane idrar yollarını temizlesin diye :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 4351 Toplam Mesaj: 9