Böcek Öldürme Yöntemleri Tabancayla Böcek Furma
-
ilk önce kurbanımız olan böcüğü bir yere sabitliyorus oyuncak tüfeklerin kutusu olan bir atış tahtası olabilir.sonra da boncuklu tabanca (en insaflısı) nişan alıp ateş ediyoruz hem egelniorus hem de vuruş yetenegimisi geliştiriorus ;)
-
Hımm ei bi yöntem ...
BENCE YAKALDIĞIMIZ BİR KIRK AYAK DA BUNU BACAKLAINDAN DUVARA ASTIKTAN SONRA DENESEK DAHA GÜZEL OLUR GIBI MU HAHAHAHA
-
hocam yazlıkta bizim canımız sıkılıncada benim havalı tüfeği alıp kertenkele vururduk tam kafadan kafa falan kalmazdı nıhahahah bide benim tüfeğin yayı okadar sert ki sor kuruyosun pompayı feci hızlı ve sert saçma atardı...
-
dostum en güzel sinek öldürme yöntemi(bu konuda daha öncede yazıldı ama ben çok önceden yapmıştım)sineği şırıngaya koyup sineği ezmeden ağzını tıkayın sonra şırıngayı geriye çekin,hayvan bi acaip oluyo ama ölmüyo,öldürmek için yine aynı şekilde yapın fakat şırınganın ağzını tıkamayın,ağzına bir çakmak dayayıp içine gaz basarak geriye çekin.içine gaz doluncana hayvan en fazla 5 saniye yaşıyo.bi de bi eğlence yolu var.sineği(at sineği gibim bişey olursa daha iyi olur,büyük yani)yakaladıktan sonra ayağına veya kafasına çok ince bir ip bağlayıp elinizde uçurun.millet elinde köpekle felan gezerken siz sinekle gezin çok zevkli oluyo.yalnız bi uyarım var ipi bağlarken çok dikkatli olun şerefsiz boş bulunduğunuz anda elinizden kaçıyo,özgürlüğünü vermeyin
-
Caiz Değil....

Toplam Hit: 2309 Toplam Mesaj: 5