folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bodrum"Da Pansiyon, Hotel Arıyorum..

Bodrum"Da Pansiyon, Hotel Arıyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Ya 1 haftalık bi tatil düşünüyoruz 2 arkadaş.. acaba pansiyon hotel vs. işleten veya işleten tanıdığı olan var mı ? Günlük 50-80 TL arası olursa iyi olur.. tabi bi sabah kahvaltısı falan da olursa iyi olur..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    günlük 50-80 lira ve sabah kahvaltısı + bodrum bana bulamazsın gibi geldi ama bilemicem bu yazın fiyatlarını

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    ya sezon bitmek üzere diye olur gibi.. ağustosun ilk haftası falan gidicez. kahvaltıdan vazgeçtim hadi :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    ha bi de yazmayı unutmuşum Yalıkavak olursa daha iyi olur..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

www.hostelworld.com

Hocam burada 14 seçenek var maks. 40 lira falan.

Not:  80 milyona pansiyon zor diyen arkadaşı gerçek dünyaya davet ediyorum

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Rakı balık ayvalık...

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    kocair pansiyon 20 yanlızca gece kalma klimalı odalar banyo wx vs 40 liraya gidip kahvaltı lı alacagına yarım pansyona bu cok dah ıyıdır paran da sana kalır dısarda yersın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek

http://bodrumkalepansiyon.com/index.html daha bugün aradım 2 kişilik oda 70 tl + kahvaltı ;)
    Bende önümüzdeki ay kaçmayı düşünüyorum...

imza mimza yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kocair pansiyon 20 yanlızca gece kalma klimalı odalar banyo wx vs 40 liraya gidip kahvaltı lı alacagına yarım pansyona bu cok dah ıyıdır paran da sana kalır dısarda yersın
    -----------------------------

hocam bize sadece gece yatıcak bi yer, bi de banyosu olsun yeter.20 lira iyiymiş de.

Yalıkavak öncelikli arıyorum ama olmadı burası olur heralde.. Teşekkürler..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    önemli değil hocam pansiyon rehberlerinde var pazarlık yapın bıze 30 mu demıs 25 mı ne demıstı 3 gun 20  e kaldık odaya bakın önce klımalı mı degıl mı dıye bazı oadalarda klıma olmuyor.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1591 Toplam Mesaj: 10