Bodrum"Da Pansiyon, Hotel Arıyorum..
-
Ya 1 haftalık bi tatil düşünüyoruz 2 arkadaş.. acaba pansiyon hotel vs. işleten veya işleten tanıdığı olan var mı ? Günlük 50-80 TL arası olursa iyi olur.. tabi bi sabah kahvaltısı falan da olursa iyi olur..
-
günlük 50-80 lira ve sabah kahvaltısı + bodrum bana bulamazsın gibi geldi ama bilemicem bu yazın fiyatlarını
-
ya sezon bitmek üzere diye olur gibi.. ağustosun ilk haftası falan gidicez. kahvaltıdan vazgeçtim hadi :S
-
ha bi de yazmayı unutmuşum Yalıkavak olursa daha iyi olur..
-
www.hostelworld.com
Hocam burada 14 seçenek var maks. 40 lira falan.
Not: 80 milyona pansiyon zor diyen arkadaşı gerçek dünyaya davet ediyorum
-
Rakı balık ayvalık...
-
kocair pansiyon 20 yanlızca gece kalma klimalı odalar banyo wx vs 40 liraya gidip kahvaltı lı alacagına yarım pansyona bu cok dah ıyıdır paran da sana kalır dısarda yersın
-
http://bodrumkalepansiyon.com/index.html daha bugün aradım 2 kişilik oda 70 tl + kahvaltı ;)
Bende önümüzdeki ay kaçmayı düşünüyorum... -
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
kocair pansiyon 20 yanlızca gece kalma klimalı odalar banyo wx vs 40 liraya gidip kahvaltı lı alacagına yarım pansyona bu cok dah ıyıdır paran da sana kalır dısarda yersın
-----------------------------hocam bize sadece gece yatıcak bi yer, bi de banyosu olsun yeter.20 lira iyiymiş de.
Yalıkavak öncelikli arıyorum ama olmadı burası olur heralde.. Teşekkürler..
-
önemli değil hocam pansiyon rehberlerinde var pazarlık yapın bıze 30 mu demıs 25 mı ne demıstı 3 gun 20 e kaldık odaya bakın önce klımalı mı degıl mı dıye bazı oadalarda klıma olmuyor.
Toplam Hit: 1591 Toplam Mesaj: 10