Body Yapanlar Ve Kullandigi Urunler ?
-
selam arkadaslar body sporu yapan hocalar kullandigi urunleri yazabilir mi ? Hagisini tercih edersiniz ? (Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey kullandim daha iyisi varsa onu alabilirim) Yurt disinda oldugum icin bir kac urun almak istiyorum. Protein tozu ve amino acid (les gibi tadi olmayan) urunler var mi onereceginiz ? Butce Problemim yok saglam her urunu alabilirim.
Diger sorum hormon olayi nasildir ? Hap vesaire var mi igne yerine kullanabilecegimiz ve yan etkileri olur mu ? -
Protein tozu olarak WEIDER , DYMATIZE ürünlerini öneririm fakat PAHALIDIR yerli HARDLINE iyidir F/P ürünleri var şimdi birde yeni bir ürün var çok yüksek protein değeri var fiyatıda gayet uygun memnun kaldık çevremden bir kaç kişide kullanıyor "PROTEGGIN" adı araştırırsan googlede bulursun direk link vermem doğru olmayabilir.
Amino asit olarak " UNIVERSAL " ürünleri çok kraldır ( UNIVERSAL Animal Pak vs.... fazla kaliteli-başşaklı ve pahalı ürünler )
LaNCeLoT tarafından 04/Eki/15 08:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Eldiveni, eşofmanı ve t-shirtü Nike, ayakkabıları Adidas, havluyu ise Özdilek kullanıyorum.
-
eve set alsammı diyorum dambukl felan varda 50-60 kg plaka alayım diyorumda bench sehpası yok mk işe yaramaz
-
@lancelot
Tesekkur ederim hocam
-
testosteron, growth, vb daha bir sürü seni ilgilendiren hormon için bunlar supplement ile tetiklenemezler çok çok az belki ama bi faydası yok pazarlama hilesi olarak görüyorumkı çoğu kesimde bunu kabul eder, supplement olarak alacagın protein tozu amınoasit kreatin hadi bide performans arttırıcı olsun hepsi bu dıger envai çeşit şey cıkardılar onlar paranı çöpe atmaktan baska bıseye yaramaz , tablet steroidler aşırı toksitlenme yapar tavsiye etmem ki baslangıc seviyesinde birisi için hiç olmayacak şey, iğne olayıda yine uzun hikaye insulin iğneleri peptidler su atıçılar daha neler neler sen dogal bikaç sene yap hocam sonra araştır ona göre hormon işine girersin
Bosluk tarafından 04/Eki/15 13:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Bosluk
Hocam yaklasik 2 seneyi askin suredir yapiyorum. Bugune kadar hep muscletech ve optimum kullandim. Hormon bilgilerini hic qrastirmayip kulak vermedim.
Sim kullandigim urunlerden daha iyi bir urun almak ve hormon isine girip biraz daha vucudu buyutmek istiyorum.
-
gençler ben evde kendim alet elevat aldım ayak kaslarımı bile kol kaslarımı geliştirmek istiyorum
dogru dürüst yeme içme durumu yok bu yüzden ekstra spor sonrası şu ürünü kullan diyebileceğiniz birşey varmı
kullanım şekli ile birlikte ?
-
ohaa memlekette protein tozuyla steroidi karıştıran adamlar kalmış mı hala ya
-
İlla hap isterim dersen prednol 4mg kullanabilirsin kortizon içerir dikkat et.