folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Body Yapanlar Ve Kullandigi Urunler ?

Body Yapanlar Ve Kullandigi Urunler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

selam arkadaslar body sporu yapan hocalar kullandigi urunleri yazabilir mi ? Hagisini tercih edersiniz ? (Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey kullandim daha iyisi varsa onu alabilirim) Yurt disinda oldugum icin bir kac urun almak istiyorum. Protein tozu ve amino acid (les gibi tadi olmayan) urunler var mi onereceginiz ? Butce Problemim yok saglam her urunu alabilirim.

Diger sorum hormon olayi nasildir ? Hap vesaire  var mi igne yerine kullanabilecegimiz ve yan etkileri olur mu ?

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Protein tozu olarak WEIDER , DYMATIZE ürünlerini öneririm fakat PAHALIDIR yerli HARDLINE iyidir F/P ürünleri var şimdi birde yeni bir ürün var çok yüksek protein değeri var fiyatıda gayet uygun memnun kaldık çevremden bir kaç kişide kullanıyor "PROTEGGIN" adı araştırırsan googlede bulursun direk link vermem doğru olmayabilir.

Amino asit olarak " UNIVERSAL " ürünleri çok kraldır  ( UNIVERSAL Animal Pak vs.... fazla kaliteli-başşaklı ve pahalı ürünler )

LaNCeLoT tarafından 04/Eki/15 08:22 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Eldiveni, eşofmanı ve t-shirtü Nike, ayakkabıları Adidas, havluyu ise Özdilek kullanıyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

eve set alsammı diyorum dambukl felan varda 50-60 kg plaka alayım diyorumda bench sehpası yok mk işe yaramaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

@lancelot

Tesekkur ederim hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

testosteron, growth, vb daha bir sürü seni ilgilendiren hormon için bunlar supplement ile tetiklenemezler çok çok az belki ama bi faydası yok pazarlama hilesi olarak görüyorumkı çoğu kesimde bunu kabul eder, supplement olarak alacagın protein tozu amınoasit kreatin hadi bide performans arttırıcı olsun hepsi bu dıger envai çeşit şey cıkardılar onlar paranı çöpe atmaktan baska bıseye yaramaz , tablet steroidler aşırı toksitlenme yapar tavsiye etmem ki baslangıc seviyesinde birisi için hiç olmayacak şey, iğne olayıda yine uzun hikaye insulin iğneleri peptidler su atıçılar daha neler neler sen dogal bikaç sene yap hocam sonra araştır ona göre hormon işine girersin 

Bosluk tarafından 04/Eki/15 13:12 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Bosluk

Hocam yaklasik 2 seneyi askin suredir yapiyorum. Bugune kadar hep muscletech ve optimum kullandim. Hormon bilgilerini hic qrastirmayip kulak vermedim.

Sim kullandigim urunlerden daha iyi bir urun almak ve hormon isine girip biraz daha vucudu buyutmek istiyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JustRulz
    JustRulz's avatar
    Erkek

gençler ben evde kendim alet elevat aldım ayak kaslarımı bile kol kaslarımı geliştirmek istiyorum

dogru dürüst yeme içme durumu yok bu yüzden ekstra spor sonrası şu ürünü kullan diyebileceğiniz birşey varmı

kullanım şekli ile birlikte ?

http://1ile0.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ohaa memlekette protein tozuyla steroidi karıştıran adamlar kalmış mı hala ya 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

İlla hap isterim dersen prednol 4mg kullanabilirsin kortizon içerir dikkat et.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 896 Toplam Mesaj: 10
body suplement