folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Body Yaparken Kullandıgım Bi İlaç

Body Yaparken Kullandıgım Bi İlaç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Evet arkadaşlar geçende body e başladım işte igt gel kas falan yapıyoduk biraz zayıfım bende hocam dedim napim işte karbonhidrat protein takviyesi alabilirsin falan dedi gittim aldım 'proplex' diye bi ilaç. ama hakkında hiç bi bilgim yok nedir ne degildir bi yamuk olurmu falan gibi :D hocadan aldım dedi al 1-2 kaşık sütle karıştırıp iç sonrada yemek ye içtim şimdi birazdan da yemek yicem. bilen bi mürid varsa bu ilaçlar hakkında fikir belirtsin aslında kimyasal olarak hap bile kullanmam dogru düzgün bütün enfeksiyonları kndim atlatıyorum ama bu mevzuda galeyana gelip kullandık :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım içindeki maddelere bakcaksın... şimdi bunlara supplemment deniyor bildiğim kadarıyla.. zararlısıda var zararsızıda

genelde bi kısmı katkısız oluyor bi kısmınada extradan madde ekliyorlar... o madelerin zararlı olup olmadğnı netten

rahat bi şekilde öğrenebilirsin... korkma yamuk olmaz orda amaç senin günlük protein ihtiyacını karşılamak bu ilaçlar

genelde zarar vermez.. ama eğer yağ yakıcı kullanıyorsan korkacaksın... onların yapısı biraz daha dğeişik fizyolojiyi

metabolizmayı normal halinden farklı bir düzene sokuyor.. oda zararlı olabilir... eğer uykusuzluk aşırı terleme gibi

buna benzer farklı durumlar ortaya çıkarsa kullanmayı keseceksin zaten neticede bunlar ilaç kür yapacaksın bunlarla

yani 1 ay kadar kullanıp daha sonra uzun bir süre yanına bile uğramayacaksın.. karbonhidratıda makarna bulgur ve

pirinçten al ekstra bişeye gerek yok ayrıntlıda yardım edebilirim beslenme hususunda ama unutma iyi vucutun sırrı

ağırlıkta çalışmada değil %65 beslenme %20 antreman %15 diğer etkenler... o yüzden asıl mühim olan beslenme

ve düzenli bir hayat...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zararı yok diyolar ama bu tür zayıflama ilaçları vucuda zarar verir bence

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Abi alma ilaç vallah alma...

İlaç yani kendin diyorsun bikere neler var içinde.. Sonradan Hep biyerden patlak veriyor vücut..Git 7823647823 tabak pilav ye ama içme ilaçları :( 

"Less is More"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi boşver ilaç milaç bahane günde 8 tane yumurtayı çiğ içersen hapmış mapmış hikaye body cilerin hepsi yumurta manyağıdır profesyonel yapanlardan bahsediyorum hap insan vücuduna göre etkisi değişir başkasında işe yarıyorsa sendede yarayacağı anlamına kesinlikle gelmez ama yumurta tüketirsen hergün sorun ortadan kalkar.

+ amacın dolgun kas yapmakmı yani görünümmü ?

yoksa kaslarım güçlü olsunda görünümü boşvermi diyorsun biliyorsunki kasların büyüklüğü ile gücü aynı orantılı değildir bunu söylersen sana biraz çalışma taktiği verebilirim baya işine yarar.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

@asker : zayıflama degil hacı kilo alma

valla içindekileride bi sıralıyım

Maltodekstrin ,Glikoz , Vitamin Karısımı , Askorbik Asit(bu ne bilmiyom :D ) , niasin , alfatokoferolasetat :S ,Pantotenik asit , tiamin , riboflavin , pridoksnhidrokloroid :S , folik asit , biyotin , kobalamin , limon aroması :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım buzul baba çiğ yumurta demiş ama onu ben tavisye etmiyoruym şöyleki; çiğ yumurtayı mide asitleri öğütemiyor

çok uzun bir süre gerekyor bunun için öğtülse bile besinleri ememiyor ince bağırsak ama proteini yumurta beyazından

alabilirsin... sabah kahvaltıda 2 tam yumurta 2 tanesininde beyazını alırsın çalışmanın artırımına göre öğünlere

yumurta beyazı ekleyebilirsin ama sarıları yemeyeceksin.. ayrıca etten ve bakliyatlardanda alabilirisn protein..

lor peyniri ton balığı kırmızı et hindi ve tavuk etide zengindir protein açısından.. ama kırımızı eti çok tüketme

he bide bakliyatlardan alabilirsin ama bunlarda hem miktar az protein olarak hemde kaliteli değil bakliyat proteinleri..

maddeleride bilmiyorum valla hiç =)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek

karaciğerini sewiyosan ilaç fazla kullanma. şöyle bi şey daha war tabi şimdi sen karbonhidrat we proteininle kasını yaptın fitness e bıraktıgın zaman kilo artışın başalayacak we sarkacaksın bunun için de  kendine dikkat et. protein ilaçları peynir altı suyundan yapılır. illada marka diosan ultimate ısocool proteini kullanabilirsin yada all star bana sorarsana sadece beslen derim

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım buzul baba çiğ yumurta demiş ama onu ben tavisye etmiyoruym şöyleki; çiğ yumurtayı mide asitleri öğütemiyor

çok uzun bir süre gerekyor bunun için öğtülse bile besinleri ememiyor ince bağırsak ama proteini yumurta beyazından

alabilirsin... sabah kahvaltıda 2 tam yumurta 2 tanesininde beyazını alırsın çalışmanın artırımına göre öğünlere

yumurta beyazı ekleyebilirsin ama sarıları yemeyeceksin.. ayrıca etten ve bakliyatlardanda alabilirisn protein..

lor peyniri ton balığı kırmızı et hindi ve tavuk etide zengindir protein açısından.. ama kırımızı eti çok tüketme

he bide bakliyatlardan alabilirsin ama bunlarda hem miktar az protein olarak hemde kaliteli değil bakliyat proteinleri..

maddeleride bilmiyorum valla hiç =)

hacı ben body ile alakalı 3 tane kitap okudum o yüzden amacını soruyorum en sağlıklısı doğal besinlerdir bu soruyu sorduğum doktorlarda aynısını söyledi çünki hepsi yanılıyor olamaz :S

Hap ilerde başına iş açabiliyor okuduğu her kitapda ve işi iyi bilen her kişiye sorduğumdada aynı cevabı aldım çoğunlukla yumurta tüketilir diyor hapla sadece kas büyür güç fazla kazanmaz diyor + bende katılıyorum buna :)

tam olarak ne istediğini söylesin ona göre öneride bulunurum ben yine :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

hacı ben body ile alakalı 3 tane kitap okudum o yüzden amacını soruyorum en sağlıklısı doğal besinlerdir bu soruyu sorduğum doktorlarda aynısını söyledi çünki hepsi yanılıyor olamaz :S

Hap ilerde başına iş açabiliyor okuduğu her kitapda ve işi iyi bilen her kişiye sorduğumdada aynı cevabı aldım çoğunlukla yumurta tüketilir diyor hapla sadece kas büyür güç fazla kazanmaz diyor + bende katılıyorum buna :)

tam olarak ne istediğini söylesin ona göre öneride bulunurum ben yine :D

yok hacım sen yumurtayı çiğ demişsin ben pişir ye diyorum.. sonuçta çiğ besinler geç ve zor emiliyorlar.. yumurta iyi bir

protein kaynağı tabi ama pişirip yemekte fayda var bence tam olarak öğtülüp besin değerlerinin tam olarak vücuda

alınabilmesi için

Toplam Hit: 2232 Toplam Mesaj: 10