Boğaziçi Köprüsünün Durumu
-
merhaba müritler malum boğaziçi köprüsü 1 yıl kullanıma kapatılacak muhabbetleri falan var. bana öyle geliyor ki şu anda köprüyü kapatamazlar. aslında hiç gerek yokmuş ama kapatsalar bile ya marmaray'ın bitmesi lazım ya da 3. köprü falan yapılması lazım bana sorarsanız, yoksa trafik felç olur. biz de ev tutacağız da evin durumu köprünün durumuna bağlı. siz ne diyorsunuz bu sene 1. köprü trafiğe kapatılabilir mi sizce ? ve kapatılırsa metrobüsün durumu ne olur?
birkaç tane de link koyalım;
http://www.haberturk.com/yasam/haber/707709-bogazici-koprusu-1-yil-kapaniyor
http://www.ntvmsnbc.com/id/25315796/
http://konut.milliyet.com.tr/koprunun_bakima_alinmasi_santaj_mi_-konut-insaat-1492562.html
-
seneye yaz kapatacaklar. kablolar filan değişeceği için muhtemelen komple kapanır.
-
belli senede bir (40 sene diye biliyorum) büyük bakım yapılması gerekiyormuş. Zorunlu bir bakım tıpkı FSM de olduğu gibi. Ama herşeye b.k atanlar buna ne dicek merak ediyorum
-
tagext bunu yazdı:
-----------------------------seneye yaz kapatacaklar. kablolar filan değişeceği için muhtemelen komple kapanır.
-----------------------------hocam mühendislerin söylediğine göre ana kablolar 100 yılda bir değiştirilirmiş ulaştırma bakanı da hepsinin trafiğe kapatılması söz konusu değil bir kısıtlama olacak sadece falan demiş.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------tagext bunu yazdı:
-----------------------------seneye yaz kapatacaklar. kablolar filan değişeceği için muhtemelen komple kapanır.
-----------------------------hocam mühendislerin söylediğine göre ana kablolar 100 yılda bir değiştirilirmiş ulaştırma bakanı da hepsinin trafiğe kapatılması söz konusu değil bir kısıtlama olacak sadece falan demiş.
-----------------------------zaten 3 şerit var onuda 1e indirse felç. İstanbul zaten felç.
-
hocam hiç riske atma aynı iş/okul ile ev aynı yakada olsun daha kolay olur ayrıca komple kapatırlarsa da metrobüsler 2. köprüden geçer sonrasında bir yerden kendi yollarına girerler herhalde
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hocam hiç riske atma aynı iş/okul ile ev aynı yakada olsun daha kolay olur ayrıca komple kapatırlarsa da metrobüsler 2. köprüden geçer sonrasında bir yerden kendi yollarına girerler herhalde
-----------------------------hocam ev tutacağım eleman ile evlerimiz aynı yakada değil işte.
@HanDsomE
benim asıl derdim metrobüs onun durumu önemli. ama metrobüs devam eder yoluna insanları toplu taşımaya teşvik etmeleri lazım metrobüs gitmezse trafik daha da kötü olur.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hocam hiç riske atma aynı iş/okul ile ev aynı yakada olsun daha kolay olur ayrıca komple kapatırlarsa da metrobüsler 2. köprüden geçer sonrasında bir yerden kendi yollarına girerler herhalde
-----------------------------hocam ev tutacağım eleman ile evlerimiz aynı yakada değil işte.
@HanDsomE
benim asıl derdim metrobüs onun durumu önemli. ama metrobüs devam eder yoluna insanları toplu taşımaya teşvik etmeleri lazım metrobüs gitmezse trafik daha da kötü olur.
-----------------------------böyle bir durumda herkes metrobüse saldırır o da felç olur binemezsin kavga çıkar sıçan osuran limonlu ter kokan olur.
seyahatta zamanlama tutturmak gerekiyor. Pazar kocaelideydim dönmedim akrabam yola çıktı 3,5 saat geçti daha gebzedeydi. Ben p.tesi sabahı 11 otobüsüne bindim 12.30 da otogardaydım.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------tagext bunu yazdı:
-----------------------------ana kablolar o büyükler olmasın
hani yolu taşıyan değilde
bir direkten diğerine giden