Boğaziçi Üniv. Kütüphanesinden Faydalanmak İsteyen
-
merhabalar. boundayım kütüphane gayet güzel özellikle bilişimle alakalı nette ebooklarını bulamadığım falan kitaplar var sevdim http://seyhan.library.boun.edu.tr/search*tur linkten aratın bulun almak istediğniz kitap olursa buluşalım benim adıma alın 3 hafta içinde iadesi gereki yo bana edersiniz falan hallederiz anladınız olayı.öptüm bb
-
http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcApp=PARTNER_APP&SrcAuth=ss_summons&KeyUT=A1995TM33100003&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS
bana bu lazım ya bi ara buluşalım seninle
-
hocam sen yasıyo musun :D kilyos ta falan bogulup kalma :D
-
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen yasıyo musun :D kilyos ta falan bogulup kalma :D
-----------------------------
deniyoruz hocam... -
Hocam bana şu konuların dökümanlarını bulabilecen mi? Sizden riza etsem..
CmpE 100 Yapısal Programlamaya Giriş CmpE 110 Bilimsel Programlamaya Giriş CmpE 150 Bilgiişleme Giriş CmpE 151 Pascal Programlama CmpE 152 C Programlama CmpE 160 Nesne Tabanlı Programlamaya Giriş CmpE 200 Bilgisayar Mühendisliğine Giriş CmpE 210 Nesneye Yonelik Programlamanin Temelleri CmpE 220 Kesikli Hesaplama Yapıları CmpE 223 Veri Yapıları ve Algoritmalar I CmpE 224 Veri Yapıları ve Algoritmalar II CmpE 230 Sistem Programlama CmpE 235 İşletim Sistemleri ve Kullanımı CmpE 240 Sayısal Sistemler CmpE 250 Veri Yapıları ve Yordamlar CmpE 260 Programlama Dillerinin Prensipleri CmpE 300 Algoritma Analizi mpE 320 Programlama Dillerinin Prensipleri CmpE 321 Veri Tabanı Sistemlerine Giriş CmpE 322 İşletim Sistemleri CmpE 343 Bilgisayar Mühendisleri için Olasilik ve İstatistiğe giriş CmpE 344 Bilgisayar Organizasyonu CmpE 350 Biçimsel Diller ve Makineler Kuramı CmpE 352 Yazılım Mühendisliğinin Temelleri CmpE 360 Sayısal Yöntemler CmpE 362 Bilgisayar Mühendisleri için Sinyal İşlemeye Giriş CmpE 365 Bilgisayar Sistem Simulasyonu CmpE 415 Hesaplama Kuramı CmpE 416 Şifrelemeye Giriş CmpE 422 Veri Tabanı Sistemleri CmpE 425 Derleyici Tasarımı CmpE 441 İleri Düzey Sayısal Tasarım CmpE 443 Gömülü Sistem Tasarımı Temelleri CmpE 444 Mikroişlemciye Dayalı Sistem Tasarımı CmpE 446 Bilgisayar Mimarisine Giriş CmpE 450 Yazılım Mühendisliği CmpE 451 Yazılım Mühendisliğinde Geliştirme CmpE 455 Programlama Metodolojileri CmpE 460 Bilgisayar Grafiğine Giriş CmpE 462 Yapay Öğrenme CmpE 463 Veri Madenciliği CmpE 464 Bilgisayar Grafiği için İmge İşleme CmpE 465 Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretim CmpE 468 Çokluortam Hesaplama CmpE 470 Bilgisayar Performansı Değerlendirmesi CmpE 471 Bilişim Sistemlerinde Güvenlik CmpE 472 Elektronik Ticaretin Temelleri CmpE 473 Internet Programlama CmpE 475 Bilgisayar Ağları CmpE 476 Dağıtık Sistemleri CmpE 477 Telsiz ve Gezgin Ağlar CmpE 478 Paralel İşleme CmpE 480 Yapa Zekaya Giriş CmpE 484 Elektronik Ticaretin Temelleri CmpE 489 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular: Bilişsel Bilim CmpE 491 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Proje CmpE 492 Proje CmpE 493 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular I CmpE 494 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular II CmpE 495 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular III CmpE 496 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular IV CmpE 497 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular V CmpE 498 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular VI CmpE 49A Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular: Robotbilime Giriş CmpE 49B Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular: Multi-Core Programlama CmpE 49C Bilgi Teknolojileri Proje Yönetimi CmpE 49E Kosut zamanli ve Dagitimli Sistemleri -
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bana şu konuların dökümanlarını bulabilecen mi? Sizden riza etsem..
CmpE 100 Yapısal Programlamaya Giriş CmpE 110 Bilimsel Programlamaya Giriş CmpE 150 Bilgiişleme Giriş CmpE 151 Pascal Programlama CmpE 152 C Programlama CmpE 160 Nesne Tabanlı Programlamaya Giriş CmpE 200 Bilgisayar Mühendisliğine Giriş CmpE 210 Nesneye Yonelik Programlamanin Temelleri CmpE 220 Kesikli Hesaplama Yapıları CmpE 223 Veri Yapıları ve Algoritmalar I CmpE 224 Veri Yapıları ve Algoritmalar II CmpE 230 Sistem Programlama CmpE 235 İşletim Sistemleri ve Kullanımı CmpE 240 Sayısal Sistemler CmpE 250 Veri Yapıları ve Yordamlar CmpE 260 Programlama Dillerinin Prensipleri CmpE 300 Algoritma Analizi mpE 320 Programlama Dillerinin Prensipleri CmpE 321 Veri Tabanı Sistemlerine Giriş CmpE 322 İşletim Sistemleri CmpE 343 Bilgisayar Mühendisleri için Olasilik ve İstatistiğe giriş CmpE 344 Bilgisayar Organizasyonu CmpE 350 Biçimsel Diller ve Makineler Kuramı CmpE 352 Yazılım Mühendisliğinin Temelleri CmpE 360 Sayısal Yöntemler CmpE 362 Bilgisayar Mühendisleri için Sinyal İşlemeye Giriş CmpE 365 Bilgisayar Sistem Simulasyonu CmpE 415 Hesaplama Kuramı CmpE 416 Şifrelemeye Giriş CmpE 422 Veri Tabanı Sistemleri CmpE 425 Derleyici Tasarımı CmpE 441 İleri Düzey Sayısal Tasarım CmpE 443 Gömülü Sistem Tasarımı Temelleri CmpE 444 Mikroişlemciye Dayalı Sistem Tasarımı CmpE 446 Bilgisayar Mimarisine Giriş CmpE 450 Yazılım Mühendisliği CmpE 451 Yazılım Mühendisliğinde Geliştirme CmpE 455 Programlama Metodolojileri CmpE 460 Bilgisayar Grafiğine Giriş CmpE 462 Yapay Öğrenme CmpE 463 Veri Madenciliği CmpE 464 Bilgisayar Grafiği için İmge İşleme CmpE 465 Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretim CmpE 468 Çokluortam Hesaplama CmpE 470 Bilgisayar Performansı Değerlendirmesi CmpE 471 Bilişim Sistemlerinde Güvenlik CmpE 472 Elektronik Ticaretin Temelleri CmpE 473 Internet Programlama CmpE 475 Bilgisayar Ağları CmpE 476 Dağıtık Sistemleri CmpE 477 Telsiz ve Gezgin Ağlar CmpE 478 Paralel İşleme CmpE 480 Yapa Zekaya Giriş CmpE 484 Elektronik Ticaretin Temelleri CmpE 489 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular: Bilişsel Bilim CmpE 491 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Proje CmpE 492 Proje CmpE 493 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular I CmpE 494 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular II CmpE 495 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular III CmpE 496 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular IV CmpE 497 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular V CmpE 498 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular VI CmpE 49A Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular: Robotbilime Giriş CmpE 49B Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular: Multi-Core Programlama CmpE 49C Bilgi Teknolojileri Proje Yönetimi CmpE 49E Kosut zamanli ve Dagitimli Sistemleri
hocam ben baktım bulamadım.konuda verdiğim linkten arat bulduğun kaynağın linkini numarasını söyle temin ederim.yazılı bişeyse buluşur öyle veririm dilersen.etilerde kütüphane -
lalada bunu yazdı:
MrSari bunu yazdı:
Hocam bana şu konuların dökümanlarını bulabilecen mi? Sizden riza etsem..
CmpE 100 Yapısal Programlamaya Giriş CmpE 110 Bilimsel Programlamaya Giriş CmpE 150 Bilgiişleme Giriş CmpE 151 Pascal Programlama CmpE 152 C Programlama CmpE 160 Nesne Tabanlı Programlamaya Giriş CmpE 200 Bilgisayar Mühendisliğine Giriş CmpE 210 Nesneye Yonelik Programlamanin Temelleri CmpE 220 Kesikli Hesaplama Yapıları CmpE 223 Veri Yapıları ve Algoritmalar I CmpE 224 Veri Yapıları ve Algoritmalar II CmpE 230 Sistem Programlama CmpE 235 İşletim Sistemleri ve Kullanımı CmpE 240 Sayısal Sistemler CmpE 250 Veri Yapıları ve Yordamlar CmpE 260 Programlama Dillerinin Prensipleri CmpE 300 Algoritma Analizi mpE 320 Programlama Dillerinin Prensipleri CmpE 321 Veri Tabanı Sistemlerine Giriş CmpE 322 İşletim Sistemleri CmpE 343 Bilgisayar Mühendisleri için Olasilik ve İstatistiğe giriş CmpE 344 Bilgisayar Organizasyonu CmpE 350 Biçimsel Diller ve Makineler Kuramı CmpE 352 Yazılım Mühendisliğinin Temelleri CmpE 360 Sayısal Yöntemler CmpE 362 Bilgisayar Mühendisleri için Sinyal İşlemeye Giriş CmpE 365 Bilgisayar Sistem Simulasyonu CmpE 415 Hesaplama Kuramı CmpE 416 Şifrelemeye Giriş CmpE 422 Veri Tabanı Sistemleri CmpE 425 Derleyici Tasarımı CmpE 441 İleri Düzey Sayısal Tasarım CmpE 443 Gömülü Sistem Tasarımı Temelleri CmpE 444 Mikroişlemciye Dayalı Sistem Tasarımı CmpE 446 Bilgisayar Mimarisine Giriş CmpE 450 Yazılım Mühendisliği CmpE 451 Yazılım Mühendisliğinde Geliştirme CmpE 455 Programlama Metodolojileri CmpE 460 Bilgisayar Grafiğine Giriş CmpE 462 Yapay Öğrenme CmpE 463 Veri Madenciliği CmpE 464 Bilgisayar Grafiği için İmge İşleme CmpE 465 Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretim CmpE 468 Çokluortam Hesaplama CmpE 470 Bilgisayar Performansı Değerlendirmesi CmpE 471 Bilişim Sistemlerinde Güvenlik CmpE 472 Elektronik Ticaretin Temelleri CmpE 473 Internet Programlama CmpE 475 Bilgisayar Ağları CmpE 476 Dağıtık Sistemleri CmpE 477 Telsiz ve Gezgin Ağlar CmpE 478 Paralel İşleme CmpE 480 Yapa Zekaya Giriş CmpE 484 Elektronik Ticaretin Temelleri CmpE 489 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular: Bilişsel Bilim CmpE 491 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Proje CmpE 492 Proje CmpE 493 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular I CmpE 494 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular II CmpE 495 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular III CmpE 496 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular IV CmpE 497 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular V CmpE 498 Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular VI CmpE 49A Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular: Robotbilime Giriş CmpE 49B Bilgisayar Mühendisliğinde Özel Konular: Multi-Core Programlama CmpE 49C Bilgi Teknolojileri Proje Yönetimi CmpE 49E Kosut zamanli ve Dagitimli Sistemleri
hocam ben baktım bulamadım.konuda verdiğim linkten arat bulduğun kaynağın linkini numarasını söyle temin ederim.yazılı bişeyse buluşur öyle veririm dilersen.etilerde kütüphane
-----------------------------tmm. hocam..
-
lalada bunu yazdı:
hocam ben baktım bulamadım.konuda verdiğim linkten arat bulduğun kaynağın linkini numarasını söyle temin ederim.yazılı bişeyse buluşur öyle veririm dilersen.etilerde kütüphane
-----------------------------o kütüphane de en çok sevdiğim şey üst kattaki tozlu amerikan tarihi bölümüydü =) yıllardır kimse eline bile almamış o kitapları, en sevmediğim şey ise 1940 basımı kitaplarda bile bosphorus university constantinople yazmasıydı
amerikan tarihiyle ilgilenmiorum bu arada sadece son 27 yıldır el bile değmemiş 150 yıllık kitapları kurcalamak
-
Lalada yı gören varmı ya? arıyorum çıkmıyo pm yede cevap alamadım birkaç kitap alacaktım bir türlü ulaşamıyorum
tanıyan müridler bi yardımcı olursa sevinirim