Boks Torbası Askı Aparatı
-
Merhaba tahribat ailesi sorum çok kısa :) Bildiğimiz kum torbasını asacağım fakat tek sıkıntı sabit bir aparata ( yani askı aparatını duvara göm , sonra as çalış değilde ) Bu filmlerde ya da spor salonlarında gördüğümüz , sürgülü aparatlar var torbaya vurdukca kayıyor
Bu aparatların nerde satıldığını bilen varsa çok makbule geçer :)
-
asla pes etme geldi aklıma :D .orda da vardı . takip bu arada , bilgilenmiş olurum.
-
my4 bunu yazdı
asla pes etme geldi aklıma :D .orda da vardı . takip bu arada , bilgilenmiş olurum.
Evet o film'de vardı :) inşallah bilen, ya da bu işlerle uğraşan birileri çıkar.
-
Bok torbası diye okuyan bir tek ben değilim dimi...
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
ben ilk kez doğru yani boks torbası diye okudum :))
o aparatı basit birşekilde sen kendinde yapabilirsin. İş raylı bir sistem yapmak yapımı ve uygulaması çok kolaydır. Tanıdığın mezbaa yada et entegre merkezi varsa oradaki karkas sistemlerini bir incele aynısına ihtiyacın var...
-
sRcN bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdı
ben ilk kez doğru yani boks torbası diye okudum :))
o aparatı basit birşekilde sen kendinde yapabilirsin. İş raylı bir sistem yapmak yapımı ve uygulaması çok kolaydır. Tanıdığın mezbaa yada et entegre merkezi varsa oradaki karkas sistemlerini bir incele aynısına ihtiyacın var...
Peki hocam bunu satan bir yer yokmu hazır olanı :) gidip biryere bakma veya yaptırmak için vaktim yok.Hazır varsa diye düşünmüştüm.
-
Yokmu hocular bi bilen ? :)