folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boks Torbasından Anlayan?

Boks Torbasından Anlayan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    120%20x%2035%20ALTİS%20BOKS%20TORBASI%20-%20KARGO%20DAHIL

120 CM. X 35 CM. ALTİS BOKS TORBASI
    BU FIRSAT KAÇMAZ !!! ADRESE TESLİM...
    STOKLARIMIZ SINIRLIDIR...  ARAŞTIRIN ,, KIYASLAYIN,,,
    BU FİYATLAR DOLU VE KULLANIMA HAZIR TORBALAR İÇİN VERİLMİŞTİR.
    ÜSTELİK TÜM TÜRKİYE YE KARGO DAHİL !!!
  2. Torbanın üst kenarına torba asma ve taşıma işlevini görecek, deri takviyeli 6 mm kalınlığında 4 adet üçgen halkalar geçirilen kendi kumaşından aparatlar monte edilmiştir.
  3. Torbamızın içi taranmış kumaş elyafları özenle doldurulmuştur.
  4. Torbamızın içine fazlalık olarak monte edilmiş ( fermuar dişlerinden çıkabilecek tozu dışarıya vermemek için ) astar kumaş elyafların üzerine toplanarak fermuar kapatılır.
  5. 4mm kalınlığında 35 cm uzunluğunda 4 adet zincir, 5 mm kalınlığındaki 4 halka ile aparatlara geçirilen üçgen halkalara bağlanırlar.
  6. Zincirlerin diğer ucu 6 mm kalınlığında 1 adet halka ile birleştirilir.
  7. KURULUMU :
  8. Boks torbasını çelik bir dübel temin ederek onun kalınlığı kadar bir matkap ile tavanı delmek sureti ile dübeli delinen yere monte ediniz.
  9. Dübelin kancalı ucuna fırdöndü geçirildikten sonra, torbamız kullanıma uygun hale gelir.
  10. Bu işlem asma tavanlarda kullanılamaz.
  11. Ev kullanımlı ve bireysel çalışmalar için hazırlanmış torbamızın ağırlığı 30 - 35 kg’ dır.
  12. BUTUN ÇEŞİTLERİMİZ PU OLUP , UZUN SÜRELİ KULLANIMA DAYANIKLIDIR.
    ev için almayı düşünüyorumda 30-35 kio kriş taşırmı birde neye dikakt etmem gerekir bel hizamın altına gelicek astığımda fazla salınım ı olmaz diye düşünüyorum vurduğumda rahhat çalışabilirim siz ne dersiniz?
  13. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    fiyatı kaç? ayrıca açıklamada dış yüzeyi hakkında bilgi göremedim önemli olan dış yüzel çünkü çabuk aşınıp çökebilir.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  14. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek

eger agirlikdan yana bir sorun olursa demirden ayaklikda olabilir..

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  15. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    fiyatı kaç? ayrıca açıklamada dış yüzeyi hakkında bilgi göremedim önemli olan dış yüzel çünkü çabuk aşınıp çökebilir.
    -----------------------------
    dış yüzey muhtemelen dandik bir yüzey kaplama zımpırtısıdır yani deri filan beklemiyorum ama boks salonundakide bunlardandı o kadar kişi girişiyo birşey olmuyordu zaten vuracağım bölgeyi ben güzel desteklerim pant ile fiyatı 110 ytl
Toplam Hit: 645 Toplam Mesaj: 4