Boks Torbasından Anlayan?
-
120 CM. X 35 CM. ALTİS BOKS TORBASIBU FIRSAT KAÇMAZ !!! ADRESE TESLİM...STOKLARIMIZ SINIRLIDIR... ARAŞTIRIN ,, KIYASLAYIN,,,BU FİYATLAR DOLU VE KULLANIMA HAZIR TORBALAR İÇİN VERİLMİŞTİR.ÜSTELİK TÜM TÜRKİYE YE KARGO DAHİL !!!- Torbanın üst kenarına torba asma ve taşıma işlevini görecek, deri takviyeli 6 mm kalınlığında 4 adet üçgen halkalar geçirilen kendi kumaşından aparatlar monte edilmiştir.
- Torbamızın içi taranmış kumaş elyafları özenle doldurulmuştur.
- Torbamızın içine fazlalık olarak monte edilmiş ( fermuar dişlerinden çıkabilecek tozu dışarıya vermemek için ) astar kumaş elyafların üzerine toplanarak fermuar kapatılır.
- 4mm kalınlığında 35 cm uzunluğunda 4 adet zincir, 5 mm kalınlığındaki 4 halka ile aparatlara geçirilen üçgen halkalara bağlanırlar.
- Zincirlerin diğer ucu 6 mm kalınlığında 1 adet halka ile birleştirilir.
- KURULUMU :
- Boks torbasını çelik bir dübel temin ederek onun kalınlığı kadar bir matkap ile tavanı delmek sureti ile dübeli delinen yere monte ediniz.
- Dübelin kancalı ucuna fırdöndü geçirildikten sonra, torbamız kullanıma uygun hale gelir.
- Bu işlem asma tavanlarda kullanılamaz.
- Ev kullanımlı ve bireysel çalışmalar için hazırlanmış torbamızın ağırlığı 30 - 35 kg’ dır.
BUTUN ÇEŞİTLERİMİZ PU OLUP , UZUN SÜRELİ KULLANIMA DAYANIKLIDIR.ev için almayı düşünüyorumda 30-35 kio kriş taşırmı birde neye dikakt etmem gerekir bel hizamın altına gelicek astığımda fazla salınım ı olmaz diye düşünüyorum vurduğumda rahhat çalışabilirim siz ne dersiniz? -
fiyatı kaç? ayrıca açıklamada dış yüzeyi hakkında bilgi göremedim önemli olan dış yüzel çünkü çabuk aşınıp çökebilir.
-
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
fiyatı kaç? ayrıca açıklamada dış yüzeyi hakkında bilgi göremedim önemli olan dış yüzel çünkü çabuk aşınıp çökebilir.
-----------------------------
dış yüzey muhtemelen dandik bir yüzey kaplama zımpırtısıdır yani deri filan beklemiyorum ama boks salonundakide bunlardandı o kadar kişi girişiyo birşey olmuyordu zaten vuracağım bölgeyi ben güzel desteklerim pant ile fiyatı 110 ytl
Toplam Hit: 645 Toplam Mesaj: 4