Boks Torbasını Tavana Asabilmek?
-
beyler öğrenci evindeyim şimdi alıcamda sorun şu bizim ev kofti. duvarlara çivi bile çakılmıyor şöleki çakıyorsun ama duvar ufalanıyo gidiyo çivi tutmuyo alaağım torba ise 25 -35 kilo arası bunu tavana nasıl tuturabilirim birde vurunca filan ağırlık artışı olucak? varmı bunu teknik bir çöüzümü filan?bir aparat bir
-
kirişlerdeki inşaat demirine.
normal bi inşaatta 15 20 cme bi demir olması lazım arıcan bulcan :D
-
Hacı, kirişlere asma aparatı var boks torbalarının,kum torbalarının...1 metre felan böyle asıyorsun kiriş aparatını yerleştirdikten sonra...
Google a sor bulursun.Alışveriş sitelerinde vardır.
-
-
kerim kardeş çelik dübel olayından eminsen bende düşünüyorum böyle bişey
torbaya ne kdar sert vurursan sorun olmaz mı diyosun sağlam derken sakata gelmeyelim
-
çelik dubelle yap bişi olmaz
-
eğer bütçen yeterliyse duvara asmakla uğraşma .
tek tip halinde satılıyor kendi ayakları var basket potası gibi birşeye asılı halde oluyor .
bu arada eldivenin varmı? yoksa ve alacaksan green hill al. 3 5 milyonluklara tenezzül etme 10 günde patlıyor.
ayrıca hangi ildensin orada boks solonu yokmu? niye böyle uğraşıyorsun. ..
-
onları asmak için çelik kancalar oluyor hırdavatcı vs yerlerde satılıor.. onu alıp tavada deldirip takman lazm.. hırdavatçılar yapar onu..
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------eğer bütçen yeterliyse duvara asmakla uğraşma .
tek tip halinde satılıyor kendi ayakları var basket potası gibi birşeye asılı halde oluyor .
bu arada eldivenin varmı? yoksa ve alacaksan green hill al. 3 5 milyonluklara tenezzül etme 10 günde patlıyor.
ayrıca hangi ildensin orada boks solonu yokmu? niye böyle uğraşıyorsun. ..
-----------------------------
muğladayım zaten 1 yıl 1.5 yıl gittim bir boxörde alacağını zaten o zamana kadar alıyor amacım ring filan d a değil green hill lerim zaten var o ayaklılarda çok pahalı ben kardiyo olarak yapıcam artık ter atma amaçlı vede kondisyon diğer günler fitnessım var zaten