Bölgesel Hizmet Veren Web Sitesi Açma Fikri
-
Selamlar..Antalya'da Havaalanı yakınında İmar'a yeni açılmış (Ortalama 40.000 daire yapıldı)Altıntaş bölgesi var.Kısaca bölgeden bahsetmek gerekirse;Dairelerin tamamına yakını sıfır lüks dairelerin de oldugu ,ağırlık olarak havuzlu tek blok yada 2-3 bloklu sitelerden oluşuyor diyebiliriz.Bu bölge yeni olduğu için her alanda hizmet yapılabilecek bir potansiyel.Mevcutta emlak + temizlik işi yapıyorum ancak gerek pasif gelir gerek network ağımızı geliştirmek için extra iş yapmak istiyorum.Tek domain üzerinden bölgeye özgü bir web sitesi açarak seo üzerinden işleri büyütmeyi planlıyorum.
O işi yapan firmalar ile yüzdelik üzerinden anlaşarak gelen müşterileri o kişiye yönlendirmeyi planlıyorum.Fiyat verirken ben yada çalıştığımız ofis arkadaşlarından birisi eşlik edecek şekilde planımız var.Örnek olarak daire boyanması gerekiyor bunun için fiyat teklifi istediklerini varsayıyorum.Usta ile beraber gidip yerinde keşif yaparak fiyat teklifi yapıyoruz anlaşma sağlanırsa verilen teklif üzerinden ben payımı alıyorum.Bu fikri ilk etapta Altıntaş bölgesinde başarılı olabilirsem diğer bölgelerde uygulamayı düşünüyorum.
Tek web sitesi-tek numara-tek merkezden kontrol mantığı üzerinden ilerlemek istiyorum.Web sitesinin çalışma mantığını aşağıda ki gibi yapmayı planlıyorum.Önerileriniz nelerdir böyle proje yapan oldumu?
Ek olarak sosyal medya hesaplari ile sistemi güçlendirmeyi planlıyorum
örneksite.com/su-arıza
örneksite.com/elektrik-arıza
örneksite.com/nakliye
örneksite.com/temizlik
örnetsite.com/halıyıkama
başlıklar çoğaltılabilir.
SaNaL_AjaN tarafından 19/Ara/25 16:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Yanlış anlamayın dilenci değilim varsa tecrübesi olan kişi beklerim :))