Bologer Menü Ekleme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Blogger'a nasıl menü ekliyebilirm ? Üstte anasayfa rss gibi önceki sonraki sayfa gibi bişey eklemek isityorum.Biraz fikir verebilirmisiniz ? Ya da hazırda böyle birşey varmı.Ben bulamadım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Eğer düşündüğün işlevler imzandaki site içinse, bence yeni tema düşünmen daha iyi olur. Siten firefox`da alt dizinde görev çubuğu çıkarıyor. Artı teman hoş değil bence. Sana şu siteyi tavsiye edeyim. 10 numara temalar var, içlerinden beğeneceğin birçok tema olabilir. http://wpbloggerthemes.blogspot.com bu sitedeki temalar ücretsiz.

Eğer beğendiğin wordpress teması varsa. 10$ karşılığı blogger`a uyarlıyor bu sitenin sahibi. Ben öyle yaptırdım. Çalışmaları bence başarılı.

Yok ben hiçbirini istemiyorum. Bana menü nasıl konur onu açıkla diyorsan, widget yapmayı bilmiyorum derim. Konudan çekilirim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Ayarlar >> Yerleşim >> Gadget Ekle >> Bağlantı Listesi

Kategorilerini oluştur.

Eklediğin konuların hangi kategoride görüntülenmesini istiyorsan anahtar kelimeleride ona göre belirlersin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

coLin bunu yazdı:
    -----------------------------

Eğer düşündüğün işlevler imzandaki site içinse, bence yeni tema düşünmen daha iyi olur. Siten firefox`da alt dizinde görev çubuğu çıkarıyor. Artı teman hoş değil bence. Sana şu siteyi tavsiye edeyim. 10 numara temalar var, içlerinden beğeneceğin birçok tema olabilir. http://wpbloggerthemes.blogspot.com bu sitedeki temalar ücretsiz.

Eğer beğendiğin wordpress teması varsa. 10$ karşılığı blogger`a uyarlıyor bu sitenin sahibi. Ben öyle yaptırdım. Çalışmaları bence başarılı.

Yok ben hiçbirini istemiyorum. Bana menü nasıl konur onu açıkla diyorsan, widget yapmayı bilmiyorum derim. Konudan çekilirim :)

-----------------------------

Hocam görev çubuğu temayla tümleşik değil ben ekledim.Temadan şikayetim yok çok hoşuma gidiyor. 

Swool benim istediğim üstte menü olacak katagori değil.Yinede çok teşekür ederim.

Toplam Hit: 1512 Toplam Mesaj: 4