Bölücü Örgüt Siteleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cmforce
    cmforce's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ben forumda yeniyim.İlk önce hepinize merhaba!Bu konu daha önce açıldı mı forumda bilmiyorum ama yinede bir belirtmek istedim.İnternette bi çok terör örgütü sitesi var.Adamlar durumu iyice abartmış.Bu iyice benim sinirimi bozuyo..hezenparastine.com ve pkk.org gibi siteler bunlar.Deneyimli hacker arkadaşlara sesleniyorum.Bu siteleri hacklemek mümkün müdür?Mümkünse bence hiç durulmsasın hemen hacklensin.Bu hack olayında fazla bilgim yok o yüzden soruyorum.Neyse kendinize ii bakın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cmforce
    cmforce's avatar
    Erkek
    aynen öyle arkadaşım..insanın okuyunca sinirleri tepesine çıkıyor..bi çözüm bulunur umarım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek

selam Ya Ben Bu O.ç larinin Sitesinde Açık buLdum Toplist Ekleme Kodu Var YAzıyorum BişeyLer Ama Siteye Eklemiyo NormaLde Ve Bildigim Kadarıyla EkLenmesi Lazım İsterseniz Bide Siz Bakın beLki İşinize Yarar pkk liLarin Sitesi  http://www.varto.net/toplist_kodu_ekle.php 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    yani pkk derken kürtlerin sitesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    dostum davs ile denediniz mi bi de ona bakın isterseniz ben deniycem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    ben gecenlerde floof saldirisi yaptım baya bi işe yaradi nuke site uzerinde hatta kapandı diyebilirim ama bu kurtlerin yaptıgı sitelerin nerdeyse cogu HTML oldugu içişn elimizden fazla bişe gelmiyo ama Demokraside ÇareLer Tukenmez eLbet Bi yoLu Yordami Vardir EylemLer Devam EdeceK!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

başlık "pkk derken kürtlerin sitesi" ve o.ç gibi kısaltılmış da olsa küfür niteliği taşıyan (ve forum kurallarına uymayan) sözler ve yanlış genellemeler nedeniyle kilitlenmiştir.

Crimin@l

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 3990 Toplam Mesaj: 7