Bölüm 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Meraklısı olduğum ani ölümlere en çok akşam ana haber bültenlerinde rastlıyorum. Düşünsenize; balkon sefalarınızın birinde sıcacık çayınızı yudumluyorsunuz. Serseri bir maganda kurşunu alev alıp, mermiyi son gücüyle itekliyor. Toplu tabancaların balistik gücü tartışmasız üstündür. Şarjörlü bir tabancaya göre daha uzun bir menzile ve vuruş gücüne sahiptir. Şarjörlü bir tabanca ile ateş ettiğinizde, mermi vücud içinde kalır. Ancak toplu tabancalarda durum farklıdır. Ateş edildiğinde çok daha fazla yol kat ederler ve isabet ettiklerinde delip geçerler. Mermi, ince belli çay bardağınızın kıç kısmını parçalıyor ve iştahla araladığınız ağzınızdan içeri giriyor. Sıcacık çayınızı yudumlarsınız ve gözlerinizi istemsizce kapatırsınız. Kendinizi karanlığa gömdüğünüz o anda, o kısa ve imkansız düşünce aralığında, '' Çay dilimi mi yaktı?'' dersiniz. Hayır. Bu sırada mermi, içerideki turunu tamamlar ve beyninizin arka kapısından çıkıp bembeyaz balkon duvarlarını koyu kırmızı kanınızla boyar. Bir anda ve sessizce. Öldünüz. Acı dolu inlemeler yok. Kırmızı ve mavi tonlarında sirenler yok. Bir anlık yok oluş. Hayatın size düzenlediği kusursuz suikastı.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

yazı güzel ama benim değinmek istediğim bi nokta acısız ölüm yoktur.kafana kurşun sıkılsa bile izleyene göre 1 saniye sürsede bu can weren için 1 saniye sürmüo bildiğim kadarıyla o can o bedenden çıkarken ii yada kötü insana bağlı olarak yaradanın belirlediği sürede çıkıo 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

yazı güzel ama benim değinmek istediğim bi nokta acısız ölüm yoktur.kafana kurşun sıkılsa bile izleyene göre 1 saniye sürsede bu can weren için 1 saniye sürmüo bildiğim kadarıyla o can o bedenden çıkarken ii yada kötü insana bağlı olarak yaradanın belirlediği sürede çıkıo 

-----------------------------

Verdiğin bilgi harika. Haklı olduğun muhakkak ancak ismindende anlaşılacağı gibi yazı bir hikayenin parçası irwa. Kendimce, intahar temalı bir roman yazıyorum. Gözüme takılan bazı kısımları paylaşmak istedim. İlerleyen kısımlarda kullanılabilicek bi bilgi oldu :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

gayet güzel. bununla ilgili bir yazı okumuştum farklı ölüm şekilleriyle ilgili insanın hangi ölüm şeklinde hangi durumda olduğuyla ilgili.

edit : buldum linki http://www.ondokuzforum.net/f285/olum-sekilleri-olurken-ne-hissedilir-18728/

sabır
Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 4