Bölümlerle Alakalı Ders Gafları
-
Fakültedeki branşlarla ilgili komik gaflarla ilgili anılar varsa paylaşalım,biraz hava dağılsın.. (Geyiğe mi açsam diye düşündüm ama tam da geyik değil)
Dumur 1) Ders:Roma Hukuku Sınav Sorusu: Roma Hukukunda Kölenin Hukuki Durumu Nedir?
Normalde 1,5 sayfa A4 dolduracak kadar açıklaması var,sınıf arkadaşımın verdiği cevap;
Roma hukukunda kölenin hukuki durumu yok gibidir..!
Dumur 2)Ders gene Roma Hukuku / Sınav Sorusu:Roma Hukukunda Usulsuz Vedia Nedir? (Vedia,bir emanet sözleşmesi)
Cevap normalde 1 sayfa tutuyor,sınıf arkadaşımın efsane cevabı..
"Usulune uygun olmayan vediaya,usulsuz vedia denir...!"
Dumur 3)Ders Ceza Hukuku Özel / Hoca bir arkadaşa Rus Ceza Kanunu Araştırması için ödev veriyor,3 gün sonra,bizim arkadaştan ses seda yok,hoca sordu;
Hoca:Evladım noldu ödev?
Eleman:Hocam bir şey bulamadım..
Hoca:Google'dan falan baktın mı oğlum,nasıl bulamadın Rus Ceza Kanununu?
Eleman:Google'dan da arattım hocam,bi sonuç çıkmıyor
Hoca: Tam olarak ne arattın google'da?
Eleman: "Rus TCK'sı" yazdım hocam..
Sınıf.İptal,hata,hata,hata,fatal error
Dipnot:TCK zati Türk Ceza Kanunu manasına geliyor,kahramanımız Rus Türk Ceza Kanunu diye aratmış
Dipnot 2:Açıklamayı artislik olsun diye değil,bilmeyenler olabilir düşüncesiyle yazdım..
Dipnot 3:Bundan sonra yazacak arkadaşlar da özel terimleri bize açıklarsa iyi olur,elektronikçi arkadaşın ya da moleküler biyolojiyle uğraşan arkadaşın aşina olduğu terimleri bilemeyebiliriz..
@Dipnot 3: bi daha ki sefere geyik konularını geyiğe aç
-
Hehe en gzeli Rus TCK'sı :D:D
-
ahah (: bide şey varya tıpta bi profesör varmış hep bel altı fıkralar anlatıomuş sınıftaki kızlar bigün sözleşmiş yine annlatırsa sınıfı terk etcez die
hoca girmiş içeri bşlamış anlatmaya;
işte en büyük penisler afrika kongodaki erkeklerde bulunur falan filan
kızlar birden ayağa kalkmaya bşlamış ve sınıfı terk etmiş
hocada arkadan bağırmış durun bu saatte kongoya uçak bulamassınız die
alakasız ama yazdım işte (:
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------ahah (: bide şey varya tıpta bi profesör varmış hep bel altı fıkralar anlatıomuş sınıftaki kızlar bigün sözleşmiş yine annlatırsa sınıfı terk etcez die
hoca girmiş içeri bşlamış anlatmaya;
işte en büyük penisler afrika kongodaki erkeklerde bulunur falan filan
kızlar birden ayağa kalkmaya bşlamış ve sınıfı terk etmiş
hocada arkadan bağırmış durun bu saatte kongoya uçak bulamassınız die
alakasız ama yazdım işte (:
-----------------------------
aşırı şekilde hoşuma gitti -
1.sınıf anayasa ilk dersteyiz prof. sordu anayasa nedir diye ?
-sivri zekalı kiz arkdslardan biri tüm yasalari toplamislar,özetini çıkarmışlar dedi
-diğer bir kız atladi ordan adı üstünde ana yasa,yasaların anası dedi :P
borçlar dersinde tek gecelik ilişki sebepsiz zenginleşmeye girermi diye sordum hocaya ,tek geceliği 100.. dolar deniyor dizilerde falan nediyosunuz ?
-hoca: günümüzde zina ve bu tür ilişkiler ahlaka ve adaba aykırı olmaktan çıktı ,taliki şarta bağlı hizmet sözleşmesi olur dedi :)
lisede edebiyat tarihi dersinde bizm müdürün efsane sorulari vardi,
16.yüzyılın en büüyk şairi sizce kimdir ?
-bence fuzuli
Fuzuliye göre aşk nasıldır?
Fuzuliye göre aşk laftan ibaret bana göre hayatın anlamı.(Bu cevap karşında dumur olan müdür,arkdşa sövüp saymıştı)
-
Khellix bunu yazdı:
-----------------------------borçlar dersinde tek gecelik ilişki sebepsiz zenginleşmeye girermi diye sordum hocaya ,tek geceliği 100.. dolar deniyor dizilerde falan nediyosunuz ?
-hoca: günümüzde zina ve bu tür ilişkiler ahlaka ve adaba aykırı olmaktan çıktı ,taliki şarta bağlı hizmet sözleşmesi olur dedi :)
----
hoca bu çok güzelmiş yaw :)
-
Bizim lise müdürümüz süperdi:
-Kafalarınızı lavabolarda yıkıyormuşsunuz. Biz o klozetleri boşuna mı yaptırdık.
-Halalıra ayaklarınızla basmayın!
-X(kızın ismi bu) ben sana demedim mi o etek o kadar kısa olmayacak diye! Çıkar çabuk onu.
Biraz alakasız oldu..