folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Bomba Yapımı Hakkında Bilgiler Bulunan Sitelere Erişim Yasağı"

"Bomba Yapımı Hakkında Bilgiler Bulunan Sitelere Erişim Yasağı"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    Bu sabah NTV haberlerinde duydum terrörle mücadele taslağı altında bu da gündeme getirilecekmiş duyurulur..

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Uleb sisi bombası yapımı falan kokayım yın akp bombA dıye ne yapacagı bellı olmaz herıfler cozum bulacagına yasak buluyor.....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hoca geç bile kalındı bu yasak için :D adamlar medyaya sansir sitelere sansür gerisini çok merak ediyorum. ama biz bu yasakları göstere göstere getirirsek adam da hemen gider yasak gelmeden hepsini indirir bizimkilerde aval aval bakmaya devam eder böle bi adam %47 memnuniyetle nasıl başımıza geldi hala anlamıyorum...:(

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    tamam da benim burda vermek istediğim asıl mesaj tahribat forumunda da bomba yapımı ile ilgili dökümanlar war :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hoca korkma tahribata bişey olmaz..Burası aynı zamanda bi forum sitesi bu tarzz paylasımlarda forum aracılıgı ile yapılıyo

eger adminler dokuman seklinde bomba yapımı hakkında bilgi veriyosa o zaman iş sakat..Ama simdi adminlerede hak

vermek lazım adamlar acılan butun konuları takip edemezlerki degilmi ama..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    o zaman amerikaya erişimi engellesinler a.q! sanki biz mi eğitiyoz pkklıları! başbakanımızın sevgili dostları eğitmiyomu teröristleri? sanki o teröristlerin burdaki tarife ihtiyacı mı var? A.Q!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------
    sanki o tariflere bakıpta oturup bomba yapan var :D

öyle deme la belki vardır..(ben:D)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

bulutbey bunu yazdı:
    sanki o tariflere bakıpta oturup bomba yapan var :D

olmadığını nerden biliosun? :D iki sene önce tbt den aldığım tarifle napalm bombası yapiim derken parkı yakıodum :D soradan vazgeçtim tabi :) 

Toplam Hit: 2695 Toplam Mesaj: 8