"Bomba Yapımı Hakkında Bilgiler Bulunan Sitelere Erişim Yasağı"
-
Bu sabah NTV haberlerinde duydum terrörle mücadele taslağı altında bu da gündeme getirilecekmiş duyurulur..
-
Uleb sisi bombası yapımı falan kokayım yın akp bombA dıye ne yapacagı bellı olmaz herıfler cozum bulacagına yasak buluyor.....
-
hoca geç bile kalındı bu yasak için :D adamlar medyaya sansir sitelere sansür gerisini çok merak ediyorum. ama biz bu yasakları göstere göstere getirirsek adam da hemen gider yasak gelmeden hepsini indirir bizimkilerde aval aval bakmaya devam eder böle bi adam %47 memnuniyetle nasıl başımıza geldi hala anlamıyorum...:(
-
tamam da benim burda vermek istediğim asıl mesaj tahribat forumunda da bomba yapımı ile ilgili dökümanlar war :)
-
hoca korkma tahribata bişey olmaz..Burası aynı zamanda bi forum sitesi bu tarzz paylasımlarda forum aracılıgı ile yapılıyo
eger adminler dokuman seklinde bomba yapımı hakkında bilgi veriyosa o zaman iş sakat..Ama simdi adminlerede hak
vermek lazım adamlar acılan butun konuları takip edemezlerki degilmi ama..
-
o zaman amerikaya erişimi engellesinler a.q! sanki biz mi eğitiyoz pkklıları! başbakanımızın sevgili dostları eğitmiyomu teröristleri? sanki o teröristlerin burdaki tarife ihtiyacı mı var? A.Q!
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
sanki o tariflere bakıpta oturup bomba yapan var :D
-----------------------------öyle deme la belki vardır..(ben:D)
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
sanki o tariflere bakıpta oturup bomba yapan var :D
-----------------------------olmadığını nerden biliosun? :D iki sene önce tbt den aldığım tarifle napalm bombası yapiim derken parkı yakıodum :D soradan vazgeçtim tabi :)
Toplam Hit: 2695 Toplam Mesaj: 8