folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bono Nasıl Bir Yatırım Aracıdır

Bono Nasıl Bir Yatırım Aracıdır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hazine bonoları ve devlet tahvil bonolarına para yatıran nedir ne değildir bilen arkadaşlar bana bir anlatabilirmi çok kafamı karıştırıyor

mesela faiz diyor %17 gün 65 diyor diğerine bakıyorsun faiz %18 gün 340 yahu bunlar ne demek 340 gün olunca %18 65 gün de %17 mi ee o zaman   günlüğe yatırırım65 gün bitince tekrar 50-60 günlüğe yatırırım hiç bişi anlamıyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    faiz yemek gunah :P :D bono da banka hısselerını alıosun sanırsam tam bı bılgım yok ama bılgılendırısenız ıyı olur arakdası

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    mevduattan birazcık daha fazla faiz verir. uzun dönemde alcaksan ve çok paran varsa risksiz ortalama bi kazanc elde edersin

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    peki o zaman altnmı bono mu

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 860 Toplam Mesaj: 4