Bonus Kart Kazığı
-
arkadaslar daha öncede yazdığım gibi garanti bankası 25.00ytl lik kart kullanım bedeli altındaki kazıktan kurtulmak için garanti com tr adresinde haklı müsteri hattına internetten sikayetlerinizi yazın bu sikayetler sonucunda bazı arkadasların kart kullanım bedeli iptal edilmistir yıllık harcamanız7.500ytl ise itiraz ederseniz bu parayı iade ediyorlar benden söylemesi sizden yazması sonuc alabilirsiniz arkadaslarınıza da söyleyin bu 7.500ytl nin altında harcama yapan müritlerde kartını iptal ettirerek bu bedeli ödemeyebiliyor selamar
-
arkadaşımızın daha önce açtığı bu konuda bende şikayet maili attım , şikayete cevap veriyorlar , sözleşmede yazıyor dediler , elinde sözleşme metni olan varsa buradan gönderirse iyi olur , sözleşmeyi okuduktan sonra tekrar şikayet maili atacağım , sonuna kadar hakkımıza sahip çıkalım ki bizi enayi yerine koymaya teşebbüs etmesinler.
-
banada kart bedeli yansıtmışlar bende dedim kredi kartımı iptal ettiriyorum sen bilirsin dediler.bonusu iptal ettiriyorum sanki çok gerek.
Toplam Hit: 824 Toplam Mesaj: 3