Bonuscard-Worldcard-Access Card ? Secim
-
Arkadaşlar sizce seçim ne olmalı ? .. avantajlarıyla birlikte yazabilirsiniz :=) ..
-
:|
-
Avantajları na aldanma, taksit ve toplanan puanları harcama seçeneğine bak.
Akbank Axess ve Garanti Bonusdan şasma derim
-
hepsi boktan hiç çıkartma daha iyi
-
Akbank ota boka para alıyo. Bonus desen Garantiyse yine aynı. En güzeli Cardfinans. Hatta Go al bitane 200 Tl ye kadar olan harcamalarının ilk ay asgarisini yatırdığın zaman faiz binmiyo 1 aylık. Bide cardfinans nakit verirler sana temiz olur.
-
Worldcard kart pazarında en fazla kart dağıtan.ama karlılıkta Bonus birinci.bunda uygun pos imkanı önemli etken.access boqtan bir kart boqtan bir bankadan boqtan bir hizmet.en hantal özel sektör bankası akbank tır.bugün türkiye de bankacılıkta ne gördüyseniz hepsini türkiye ye Garanti getirip yaymıştır.Ben Garanti kullanırım.Finans sektörü olmadan omuyor.kullanmayalım demek mümkün değil.Bugün amerika lı turistte de İngiliz Turistte de Çin li turistte de bir master yada visa kart yanlarında öyle seyahatteler.dünya ekseni bu şekilde.gelelim kart işine.ben en fazla Pamukbank Bankomat kullanmıştım2000-2003.2004 ten bu yana Garanti ve Bonus kart kullanırım.şunu kesinlikle söyleyeyim.eğer garanti her şeye para alıyor diyorsanız.Karşısına İşbakasını.Akbankı,ve Yapı krediyi koyun aktif karlılıkta bunlar 3 aşağı 5 yukarı aynıdırlar.Hizmet hangisinde akbankın internet şubesine giriyorsun beyoğlu şubesinde daha hızlı işlem yaparsın bankacılık ürünleri yokki işlem yapacaksın.işbankası garantinin 2005 yılında cep hizmetlerini sunmaya başladığından haberi yok gibi bu ürünleri ilk kez gibi reklam etmeye çalışıyor.yapı krediyi Koç Holding ve italyanlar aldılar hayatta işim olmaz antipatim iyice yüksek.Garanti şu kadar paranı alırım der ve gerçekten de alır bunu bildirir bu sana bir şekilde bildirilmiştir.ama hizmetini en iyi şekilde yapar kesinlikle sonuca ulaşırsın.telefon şubesi 1 numara.istersen müşteri ola yine bir call center görelisine ulaşırsın.İnternet şubesi Avrupanın en iyisi seçiliyor 2005 ten beri anlatmama gerek yok.kart olarakta Bonus kart tercihin olmalı.
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------
Akbank ota boka para alıyo. Bonus desen Garantiyse yine aynı. En güzeli Cardfinans. Hatta Go al bitane 200 Tl ye kadar olan harcamalarının ilk ay asgarisini yatırdığın zaman faiz binmiyo 1 aylık. Bide cardfinans nakit verirler sana temiz olur.
-----------------------------naskite kartına ihtiyaç yokki aynı karttan hallediliyo bütün heseplar
-
öyle ama önce bi nakit hesabı açılması lazım kart olmasada
UCANTENEKE bunu yazdı:
legendary bunu yazdı:
-----------------------------naskite kartına ihtiyaç yokki aynı karttan hallediliyo bütün heseplar