Boot ?
-
arkadar acil bir yarıdma ihtiyacım warda windows 7 nin üstüne xp kurdum daha doğrusu war olan xp yi onardım su an baslangıcta win7 yi görmüor çnkü xp nn boot u win7 nn boot undan önce bunun iiçn ne yapabilirzz win 7 de onarma yok ki onar diieym de basa alabileyim:S
-
çalıştır > msconfig > BOOT.INI 'den win7 'yi yukarı aşşşaa taşıyarak olabilirmi ?
2 işletim sistemli pc lerde ordan ayarlıyodum önce xp acılsın altta win98 felan.
-
bi deneyeyimm kardeşim bakalım olcak mı ;)
-
yapamazsan ayhuntibet@yahoo.com ekle msnden anlatıyım nasıl yapacagını
-
kardeşim ekledim ama neden se hiç konusamasıkk :s
arkadaslarr bilgisi oaln warsa gercektenn
tekrr format atmak weya baska br işletim sistemi ni d ye kurarakk bilgileri alırım c den ama bnm için aasıl önemliolan bu işi tam olarak öğrenebilmek;)
-
önce xpde fix boot sonra 7 de fixboot yapacaksın hocam
-
Kardeşim Bahsettiğini Denedim Fakat Win 7 onarma sırasında hata verior işlem başarısız diorr ;)
-
eğer çift işletim sistemi kuracaksan, önce eski sürümü sonra yeni sürümü kurdunmu sorunsuz boot olur. tersi yada başka ters durumlarda boot uçar malesef. yedeğini al dediğim sıra ile tekrar kur. en sağlam yöntemdir.
-
galibaa öle yapcam ama önce su bir prog warmıs onu bulayım wista da da böle sorun olduğun da b ir program ile boot u ayarlıordun o zman cöxzülüodu sorunn ,)