Boot Cd Yardım !
-
Arkadaşlar Hirens Boot Cd NİN 7,5 cok eski Bi versiyonunu kullanıyorum ve cd yi kaybettim şimdi yeni hirens boot cd yapıcam buldum ama.bu sefer cd yi
boot da açılabilir yapamıyorum forumlarda baktım saçmalamışlar 98 disketi falan herifler uçmuş
forumda da arattım bu konu üstüne bi mürid daha sormuş link atmışlarda eski post oldugu için link kırık bilen bi eleman varsa
-
biosa gir boot bölümünde ilk sırayı cd sürücü yap ikinciyi harddisk. tekrar dene istersen. oda olmazsa nerodan cd yi otomatik yapmamışsındır. yapamazsan sana upload ederim iso halinde sen direk yazdırabilirsin.
-
Nerodan CD yi BOOt etmeyi unuttum hoca ! bi zahmet nasıl yapılacagını ve dosyayı upload edersen sevinirim !
-
hoca türkçe mi istiyorsun ingilizcemi ?
-
Türkce oLURsa Sevinirim Hoca İng O kadar Yok ! neronun 7,00 burning room bu sürümünü kullanıyorum
-
http://www.rapidshare.com/files/28739406/Hiren_s.BootCD.9.0_TNCTR_Edition.rar
hoca yukardaki linkten dosyayı indir ve rardan çıkar. hiç kurcalamadan direk üstüne çift tıklarsan nero otomatik devreye girer ondan sonra direk yazdır.
-
Türkce oLURsa Sevinirim Hoca İng O kadar Yok ! neronun 7,00 burning room bu sürümünü kullanıyorum
-
hoca program Türkçe