Boot Cd Yardım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Hirens Boot Cd NİN 7,5 cok eski Bi versiyonunu kullanıyorum ve cd yi kaybettim şimdi yeni hirens boot cd yapıcam buldum ama.bu sefer cd yi 

boot da açılabilir yapamıyorum forumlarda baktım saçmalamışlar 98 disketi falan herifler uçmuş

forumda da arattım bu konu üstüne bi mürid daha sormuş link atmışlarda eski post oldugu için link kırık bilen bi eleman varsa  

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

biosa gir boot bölümünde ilk sırayı cd sürücü yap ikinciyi harddisk. tekrar dene istersen. oda olmazsa nerodan cd yi otomatik yapmamışsındır. yapamazsan sana upload ederim iso halinde sen direk yazdırabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Nerodan CD yi BOOt etmeyi unuttum hoca ! bi zahmet nasıl yapılacagını ve dosyayı upload edersen sevinirim !

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hoca türkçe mi istiyorsun ingilizcemi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Türkce oLURsa Sevinirim Hoca İng O kadar Yok  ! neronun 7,00 burning room bu sürümünü kullanıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://www.rapidshare.com/files/28739406/Hiren_s.BootCD.9.0_TNCTR_Edition.rar

hoca yukardaki linkten dosyayı indir ve rardan çıkar. hiç kurcalamadan direk üstüne çift tıklarsan nero otomatik devreye girer ondan sonra direk yazdır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Türkce oLURsa Sevinirim Hoca İng O kadar Yok  ! neronun 7,00 burning room bu sürümünü kullanıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hoca program Türkçe
Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 8