Boot.Mgr Hatası
-
Arkadaşlar elimdeki lanet hdd birkaç gundur donma yapıyordu dunde kapattı pc açtım ntldr eksik dedi formatladım duzeldi 5-6 saat sonra tekrar kapattı gene ntldr hatası dedi gene formata başladım bu seferde harddisk bozuk dedi söktüm başa bi pc ye bağladım bölümlerden biri bozulmustu 2 bölümüde biçimlendirdim o bilgisayarda ve win 7 yi kurdum o bilgisayarda sağlam bi şekilde çalışıyor fakat kendı sistemime takınca boot.mgr yeniden başlat uyarısı alıyorum biostan ilk sürücüyü cd rom yapmama rağmen cd den on yüklemeye bir türlü geçmiyor devamlı boot.mgr ctrl+alt+delete yeniden başlat uyarısı alıyorum bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir biraz tbt de forumlarda araştırdım ama sonuç 0 sistemde takılı başka bir hdd veya flash tarzı depolama aygıtı yok ve floop de biostan devre dışı olarak ayarlandı)normaldede disket sürücüsü yok zaten
-
Bad sector var hoca hard diskte. uğraşmana değmez. çalıssada donma yapar,saçma salak hatalar verir. emekliye ayır onu.
-
eexper bunu yazdı:
-----------------------------
Bad sector var var hoca hard diskte. uğraşmana değmez. çalıssada donma yapar,saçma salak hatalar verir. emekliye ayır onu.
hocam biraz açıklarmısın hdd yenı 10 aylık bişey bi bilgisayarcı açılmıştı buraya faturaları diğer dukkanda kaldı getircem falan demişti ole kaldı adamda tasınmıs o yuzden uğraşıyorum 320 gb emekliliğe ayırmak istemiyorum açıkcası -
garantisi varsa servise yolla dicem ama faturası yok demişsin. tamire yollasan tamirden çıkan hdd ne kadar güvenebilirsin orası tartısılır. öncelikle aşağıdaki yöntemi bi dene...
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edin:
- Vista DVD’nizi takın ve PC’yi açın.
- Sol alt kısımda bulunan Bilgisayarı Kurtar seçeneğine basın (repair your computer).

- Kurtarmak istediğiniz Windows’u seçin.
- Başlangıç Kurtarma (Startup Repair) seçeneğini seçin ve sorun çözülsün!

-
eexper bunu yazdı:
-----------------------------garantisi varsa servise yolla dicem ama faturası yok demişsin. tamire yollasan tamirden çıkan hdd ne kadar güvenebilirsin orası tartısılır. öncelikle aşağıdaki yöntemi bi dene...
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edin:
- Vista DVD’nizi takın ve PC’yi açın.
- Sol alt kısımda bulunan Bilgisayarı Kurtar seçeneğine basın (repair your computer).

- Kurtarmak istediğiniz Windows’u seçin.
- Başlangıç Kurtarma (Startup Repair) seçeneğini seçin ve sorun çözülsün!

-----------------------------eyvallah hocam çook yardımcı oluyorsun fakat oturum açamıyorum ben dediğim gibi cd den onyukleme yada onarma yapamıyorum
-
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------eyvallah hocam çook yardımcı oluyorsun fakat oturum açamıyorum ben dediğim gibi cd den onyukleme yada onarma yapamıyorum
-----------------------------yapacagin birsey yok, yeni hard disk alicaksin
Bad sector olduğunu düşündüğümüz için mi yoksa sorunun çözümü olduğundan mı bide ufak bi hdd alıp 2 sini kullanma sansın varmı sizce -
eexper
bilgiler için saol dostum.emeğine sağlık