BOP Suriye Planı
-
http://www.dailymotion.com/video/xo9lgb_banu-avar-la-dunya-duzeni-arap-bahari-ve-suriye-deki_news
kaygusuz tarafından 18/Haz/15 21:44 tarihinde düzenlenmiştir
banu avar 4 yıl önce söylemiş suriyelilerin Türkiyeye geleceğini.
saf saf inanmamışız banu avara.
yeter artık amerikanın planına dur denilsin. güney bölgelerimiz işgal edilmesin.
amerika israil kürtlere katliam edecek,
çekiç güç dediği IŞİD DAEŞ terör örgütünün amerikan kuklası olduğunu bilmeyen yoktur.
derhal koalisyon hükümeti kurulup chp mhp bunlara dur desin.
29 ekimde pkk lıları diyarbakırdan ayn el arapa silah dolusu techizat gönderilmesini izledik. ve buna izin verdik. yazıklar olsun.
Kafa kese kese, katliam yapa yapa elde ettiği toprakları mantar tabancası bile sıkmadan PKK/PYD’ye teslim ediyor
YPG, ABD’nin kara birlikleri gibi hareket ediyor.
biz güçlü devletiz topraklarımıza dokunanın canını alırız lakin o bölgede büyük insan kıyımı yapılacak. -
bu kadını trt den attıklarında . doruyu anlattığını anlamaıştm
-
onu bunu bilmem de zaten ortadoğunun durumu karışık, daha da karışacak.
neden mi? seneye amerikadaki 2016 seçimlerine Jeb Bush aday oluyor. Peki kim bu? Baba Bush'un diğer oğlu, küçük Bush.
-
malesefki 100 yıllık hatta yüzlerce yıllık planları ufak tefek gecikmelerle ve aksamalarlada olsa tıkır tıkır ilerliyor
ve Türkiye KAOSA doğru emin adımlarla ilerliyor son 1 ay içinde 30.000 civarında suriyeli giriş yaptı ve gayrı resmi rakamlra göre
5-8 milyon arası suriyeli nüfusu var Türkiyede, İŞİD nasıl birdenbire ortaya çıktıysa vazifesini yaptığında birdenbire kaybolacak o zamanda
Kürdistan kurulmuş olucak.
-
aliyk bunu yazdı
malesefki 100 yıllık hatta yüzlerce yıllık planları ufak tefek gecikmelerle ve aksamalarlada olsa tıkır tıkır ilerliyor
ve Türkiye KAOSA doğru emin adımlarla ilerliyor son 1 ay içinde 30.000 civarında suriyeli giriş yaptı ve gayrı resmi rakamlra göre
5-8 milyon arası suriyeli nüfusu var Türkiyede, İŞİD nasıl birdenbire ortaya çıktıysa vazifesini yaptığında birdenbire kaybolacak o zamanda
Kürdistan kurulmuş olucak.
kurdistan hikaye hocam kim sker kurdistanı

İsrail planı işliyor israil kürtlerin a. koyacak ypg lilerin a. koyacak.
bence hemen yasa ile sınırlarımız koruma altına alınmalı .
hatta israil gibi 5 metre duvar örmeliyiz sınır hattımızı.
kaygusuz tarafından 18/Haz/15 21:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Lightsaber bunu yazdı
onu bunu bilmem de zaten ortadoğunun durumu karışık, daha da karışacak.
neden mi? seneye amerikadaki 2016 seçimlerine Jeb Bush aday oluyor. Peki kim bu? Baba Bush'un diğer oğlu, küçük Bush.
adaylara takılma kardeşim ona bakarsan clintonda aday (mega trilyoner) donald trumpta adaylığını açıkladı dün vs.. vs.. adayın önemi yok amerikanın politikası hep aynı çizgide
-
Oturduğum yerden vatanı kurtarma/satma girişimleri vol 1241231
Sonuçta benim dememle olmayacak (asfasdasd) ama, ben bir süredir verelim kurtulalım düşüncesindeyim. Belki de istenen buydu, bilmiyorum. Ama bu "verelim kurtulalım" lafını çok sık duyuyorum, özellikle gençler arasında. Eğer ki ülkedeki bu özeklik, bağımsızlık isteyen malum ırk siktir olup gidecekse benim için sıkıntı yok.
-
Benimde bu aralar kafamda bu plan var. Ciddi ciddi oluyor. Kara Kuvvetlerin %15 sınıra kaymış durumda sınır ypg elinde IŞİD bir anda türedi bir anda da biter. Ciddi ciddi ülkemin doğusu gidiyor
-
Kardeşim bu işin sonu kıyıma gidicek gözüken o götü kalkan kara kafaları kıyıcaz gibi duruyor onlar 1 se vatanını sevenler 5 meraklanmasınlar. Kendini uç milliyetçi türkçü hatta hatta ırkçı olarak niteleyenlerin bile oranı bu ülkede en az %20 dir ondan fazla caz yapmasınlar.