folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Born Of Fire - Gecenin Bağımlılık Yapan Flash Oyunu

Born Of Fire - Gecenin Bağımlılık Yapan Flash Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaw gece gece sardı beni bu oyun.Paylaşayım dedim.Sevenler, canı sıkılanlar oynasın =)

Oyun bildiğiniz basit flash oyunlarından.Ama henüz bitiremedim.7. haritadayım.

Oyun Türü: Savunma & Strateji

Sahip olduğunuz karakterleri oyunda ilerledikçe geliştirerek, silahlarını daha iyi duruma getirerek istediğiniz noktalara bırakıyorsunuz.Ve düşmenların gelmesini bekliyorsunuz.Gelenleri sizin karakterleriniz öldürüyor.

Dahası, bu oyun o kadarda kolay değil.

Link:

http://tonlinegames.com/born-of-fire-td/

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

benim acilen derse bağlanmam laz<ım kasım olmuş be :S

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

oynadıgm tower defance oynlarından farklı olmus biraz  3 karakterden fazla koyamıyorm. Onların skillerini yükseltsemde 1. oyunu gecti 2.yi gecemiyor bi türlü bi esprisi mi varda anlamadm

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Frank bunu yazdı:
    -----------------------------

oynadıgm tower defance oynlarından farklı olmus biraz  3 karakterden fazla koyamıyorm. Onların skillerini yükseltsemde 1. oyunu gecti 2.yi gecemiyor bi türlü bi esprisi mi varda anlamadm

Hocam skill yüksettikten sonra adamlarını aynı turlarda biraz daha oynat.XP kazansınlar.Sonra karakterlerinin silahlarını güçlendir.Ve bir sonraki tura geç.Yeni turlarda doğru noktaları yakalaman lazım.Adamları rastgele koyma.Kendine bir strateji belirle.Oyunu bitirdim ben bu arada =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:

Frank bunu yazdı:

Hocam skill yüksettikten sonra adamlarını aynı turlarda biraz daha oynat.XP kazansınlar.Sonra karakterlerinin silahlarını güçlendir.Ve bir sonraki tura geç.Yeni turlarda doğru noktaları yakalaman lazım.Adamları rastgele koyma.Kendine bir strateji belirle.Oyunu bitirdim ben bu arada =)

tam ben diycektim hocam :D adamlar daha 4. haritada hepsi 22. seviyedeler. adamları birbirine yakın ve kapıya tek noktada acaip bi şekilde diziyom kimse geçemiyo bende bitiricem taktım kafaya :)

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
Toplam Hit: 1035 Toplam Mesaj: 5