Born Of Fire - Gecenin Bağımlılık Yapan Flash Oyunu
-
Yaw gece gece sardı beni bu oyun.Paylaşayım dedim.Sevenler, canı sıkılanlar oynasın =)
Oyun bildiğiniz basit flash oyunlarından.Ama henüz bitiremedim.7. haritadayım.
Oyun Türü: Savunma & Strateji
Sahip olduğunuz karakterleri oyunda ilerledikçe geliştirerek, silahlarını daha iyi duruma getirerek istediğiniz noktalara bırakıyorsunuz.Ve düşmenların gelmesini bekliyorsunuz.Gelenleri sizin karakterleriniz öldürüyor.
Dahası, bu oyun o kadarda kolay değil.
Link:
http://tonlinegames.com/born-of-fire-td/
-
benim acilen derse bağlanmam laz<ım kasım olmuş be :S
-
oynadıgm tower defance oynlarından farklı olmus biraz 3 karakterden fazla koyamıyorm. Onların skillerini yükseltsemde 1. oyunu gecti 2.yi gecemiyor bi türlü bi esprisi mi varda anlamadm
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------
oynadıgm tower defance oynlarından farklı olmus biraz 3 karakterden fazla koyamıyorm. Onların skillerini yükseltsemde 1. oyunu gecti 2.yi gecemiyor bi türlü bi esprisi mi varda anlamadm
-----------------------------Hocam skill yüksettikten sonra adamlarını aynı turlarda biraz daha oynat.XP kazansınlar.Sonra karakterlerinin silahlarını güçlendir.Ve bir sonraki tura geç.Yeni turlarda doğru noktaları yakalaman lazım.Adamları rastgele koyma.Kendine bir strateji belirle.Oyunu bitirdim ben bu arada =)
-
opusdei bunu yazdı:
Frank bunu yazdı:
-----------------------------Hocam skill yüksettikten sonra adamlarını aynı turlarda biraz daha oynat.XP kazansınlar.Sonra karakterlerinin silahlarını güçlendir.Ve bir sonraki tura geç.Yeni turlarda doğru noktaları yakalaman lazım.Adamları rastgele koyma.Kendine bir strateji belirle.Oyunu bitirdim ben bu arada =)
-----------------------------tam ben diycektim hocam :D adamlar daha 4. haritada hepsi 22. seviyedeler. adamları birbirine yakın ve kapıya tek noktada acaip bi şekilde diziyom kimse geçemiyo bende bitiricem taktım kafaya :)