Borsa Analizi
-
Bu konu altına zamanım oldukça hisse senetleri hakkında değerlendirmeler yazmaya çalışacağım.
Konuya
Mesaj yazmasanız sevinirim.
Bir bütünlük hakinde olur.
Firma ve hisse senedi hakkında fikriniz tabi ki vardır, farkı bir konu açıp görüş belirtebilirsiniz.
-
-
-
Forum başlığı açıpta mesaj atmayın demek ne kadar doğru bir hareket tam kestiremiyorum. Yaptığın bir blog hareketi. Aslında bunları bir blog altında toplayıp o vakit başlık açıpta yorumları başlık altında beklemek daha mantıklı bir hareket olabilirmiş.
Ayrıca milletin yatırım yapacağı alanda bu görüşleri dikkate almasını sağlayan nasıl bir geçmişiniz, ünvanınız var sakıncası yoksa sorabilir miyim?
Pek çok uzman ve işin içindeki insan bile kesin bir yargıda bulunup analizini açıklamaya çekinirken, paylaşım yapsa da tavsiye olmadığı şeklinde ibareler belirtirken böylesi cesaret ister doğrusu, takdir ettim. Üstelik bir analizde görünmüyor. Sadece şu iyi durumda şeklinde kısa cümleler geçmişsin. Veri yok, istatistik yok bana banko kupon verdiğini iddia eden iddiacıları anımsattı.
Austen tarafından 13/May/15 18:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Konuya yazmayın n demek ya :)
Blog siten mi hocam burası.
Varsa değişik bilgilerin sen açarsın yeni konu :)
-
Austen bunu yazdı
Forum başlığı açıpta mesaj atmayın demek ne kadar doğru bir hareket tam kestiremiyorum. Yaptığın bir blog hareketi. Aslında bunları bir blog altında toplayıp o vakit başlık açıpta yorumları başlık altında beklemek daha mantıklı bir hareket olabilirmiş.
Ayrıca milletin yatırım yapacağı alanda bu görüşleri dikkate almasını sağlayan nasıl bir geçmişiniz, ünvanınız var sakıncası yoksa sorabilir miyim?
Pek çok uzman ve işin içindeki insan bile kesin bir yargıda bulunup analizini açıklamaya çekinirken, paylaşım yapsa da tavsiye olmadığı şeklinde ibareler belirtirken böylesi cesaret ister doğrusu, takdir ettim.
beyler üste yazdım , bunu anlayışla karşılamak gerek .
tabi aramızda değerli arkadaşlar vardır,
derdimiz kimin bu konuda daha yetkin bir olduğu değil. Yani bir yoruma katılmak sorunda kesinlikle değilsin.
silelim konuyu .
-
ran bunu yazdıAusten bunu yazdı
Pek çok uzman ve işin içindeki insan bile kesin bir yargıda bulunup analizini açıklamaya çekinirken, paylaşım yapsa da tavsiye olmadığı şeklinde ibareler belirtirken böylesi cesaret ister doğrusu, takdir ettim.
beyler üste yazdım , bunu anlayışla karşılamak gerek .
tabi aramızda değerli arkadaşlar vardır,
derdimiz kimin bu konuda daha yetkin bir olduğu değil. Yani bir yoruma katılmak sorunda kesinlikle değilsin.
silelim konuyu .
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Hocam bu kadar içlenmeden forum mantığını öğrenmende fayda var.
Elbette herkes kendince bir şeyleri açıklama özgürlüğüne sahip. Ama eleştirmekte bizim özgürlüğümüz. Burada açıklama yaptığını iddia ettiğin konular ciddi konular. Birikim gerektiren konular. Herkes kafasına göre borsacı, bankacı vs. olsaydı bu işin okulu, öğrenimi olmazdı. Eğer kendinize güvenmenizi sağlayan bir şeyler varsa açıklayın biz de görüşlerinize saygı gösterelim.
Sen ilk soruyla karşılaştığında konsepte ters, yanlış bir şey yapmış olmana rağmen haklıymış gibi çekip gitmeyi, sildirmeyi düşünüyorsun. Tavsiyelerinin ardında duracağını nasıl bilelim?
Amacım kötü değil. Seni karalamak niyetinde değilim. Ama bir şeyleri izah etmek, aydınlatmak lazım. İnternet ortamında kimse karşısındakinin niyetini bilecek teknolojiye sahip değil.
Austen tarafından 13/May/15 18:10 tarihinde düzenlenmiştir -
konuyu uzatmanın manası yok,
yönetime çağrı
konuyu silelim ,
ran tarafından 13/May/15 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
dolar nolur dolar =)