Borsa İle Alakalı Bir Film Arıyorum
-
Filmimizde eleman bir program yazıyor düşüşleri çıkışları önceden tahmin eden ama özde amacı intikam olan
ve programı sattığı kişiyi iflas edecek bir program
bir kaç sene önce izlemiştim
edit: filmi bulduktan sonra konuyu siliverin
biliyoz yasak ama bilen çıkar diye :)
< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" />> -
Wall street mi izlemedim ama ekonomi ile ilgili
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------
Wall street mi izlemedim ama ekonomi ile ilgili
-----------------------------değil filmde programı yazan kişi geçmişte bu şirket yüzünden ailesi katledilen biriydi sanırsam
sonrada öyle bir program yazıyorki işte herşeyi önceden biliyor diye bi süre veriler doğru çıkıyor en sonuncusunda şirket çok büyük oynuyor ve batıyor :)
-
Enron, The Smartest Guys In The Room
Boiler Room
Inside Job
Wall Street
Money Never Sleeps
Pursuit of Happyness
Working Girl
Trading Places
um, Rogue Trader
-
limitsiz vardı sanırm adam borsadan zengin oluyodu bi hapla izledinmi bilmiyorum hocam
-
aliyk bunu yazdı
Filmimizde eleman bir program yazıyor düşüşleri çıkışları önceden tahmin eden ama özde amacı intikam olan
ve programı sattığı kişiyi iflas edecek bir program
bir kaç sene önce izlemiştim
edit: filmi bulduktan sonra konuyu siliverin
biliyoz yasak ama bilen çıkar diye :)
< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>http://politikfilm.net/1400-banka-kelebek-etkisi-2001-avustralya-filmi-izle.html
bu film olabilir, olmasa da konu çok benzer.