Borsa İle Alakalı Bir Film Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Filmimizde eleman bir program yazıyor düşüşleri çıkışları önceden tahmin eden ama özde amacı intikam olan

ve programı sattığı kişiyi iflas edecek bir program

bir kaç sene önce izlemiştim

edit: filmi bulduktan sonra konuyu siliverin

biliyoz yasak ama bilen çıkar diye :)

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>
    < id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" />

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Wall street mi izlemedim ama ekonomi ile ilgili

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:
    -----------------------------
    Wall street mi izlemedim ama ekonomi ile ilgili
    -----------------------------

değil filmde programı yazan kişi geçmişte bu şirket yüzünden ailesi katledilen biriydi sanırsam

sonrada öyle bir program yazıyorki işte herşeyi önceden biliyor diye bi süre veriler doğru çıkıyor en sonuncusunda şirket çok büyük oynuyor ve batıyor :)

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Enron, The Smartest Guys In The Room

Boiler Room

Inside Job 

Wall Street 

Money Never Sleeps

Pursuit of Happyness

Working Girl

Trading Places 

um, Rogue Trader

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

limitsiz vardı sanırm adam borsadan zengin oluyodu bi hapla izledinmi bilmiyorum hocam

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

Filmimizde eleman bir program yazıyor düşüşleri çıkışları önceden tahmin eden ama özde amacı intikam olan

ve programı sattığı kişiyi iflas edecek bir program

bir kaç sene önce izlemiştim

edit: filmi bulduktan sonra konuyu siliverin

biliyoz yasak ama bilen çıkar diye :)

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>

http://politikfilm.net/1400-banka-kelebek-etkisi-2001-avustralya-filmi-izle.html

bu film olabilir, olmasa da konu çok benzer.

Toplam Hit: 783 Toplam Mesaj: 6