folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Borsayla İlgilenenlere Sorular..

Borsayla İlgilenenlere Sorular..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar merhaba, borsaya girip hisse senedi alıp satmak istiyorum. Borsayı en iyi nerden takip edebilirim? borsada temettü olayı oluyormuş, bu temettüden faydalanmanın şartları nedir? teşekkürler.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    bu iş bilgi,takip birazda şans işi önce piyasayı öğren sonra gir derim zira batmakta var çıkmakta ama öncelikle ekonomi yazılarını,dergilerini ve yorumları  sık takip etmen gerekli bol şanslar dilerim.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    ben bu işi yapıyom ama sana tavsiyem borsaya girme ..

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    paradan para kazanmak zevkli iştir borsaya önem ver burda çok ekmek yersin altın kural herkes satyarken sen al...temettü güçlü şirketlerin o yıl yaptıkları kardan hissedarlarına hisse * temettü miktarı kadar nakit para dagıtmasıdır...

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar uzun vadede baktığınız zaman birçok kağıt kazandırmış. Mesela Bjk futbol a.ş den 10,000 tl lik alsaydınız 5 ay önce şu an 10,000 iniz 80,000 tl olmuştu.. 5 ay önce 10,000 tllik thy alsaydınız paranız bugün 16,000 idi.. kartları doğru oynamak gerekiyor.

Benim aklımdan geçen 2 hisse senedi var, bunlar thy ve goldaş. vestel, ihlas ev aletleri ve kardemir d de diğer alternatiflerim şimdi merak ettiğim şey şu. thy temettü dağıtıyor mu? dağıtıyorsa bundan nasıl faydalanabilirim?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

takasbankta yabancı oranlarına bak sadece temettü için hisse satın alan kişileri duymuştum bu aylarda dagıtılıyor diye biliyorum ayrıca Temettü ödeneceği tarih yaklaştığı zaman,hisse senedi borsa değeri de temettü değeri kadar yükselir.Temettü ödendikten sonra,hisse senedinin borsa değeri,ödenen temettü miktarı kadar düşer. :)elinde ki bütün para bi hisseye yatırma 3-4-5 hisse arasında dagıt risk azalır acele davranma :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 834 Toplam Mesaj: 6