Boş Explorer.Exe Kutusu Gitmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar babamın notebookunu bugun bakıma alayım dedim.içini açıp tozunu filan temizledim termal macun işlerini yaptım.Şimdi bilgisayarı başlattığımda karşıma explorer.exe olarak kutucuk geliyor ama bir yazı yok.

Tabi bu temizlikle alakası yok önceden de varmış ama bana bir şey dememişler.

Şimdi notebook win 8.1 combofix yapamıyorum.

Adwcleaner ile taradım sildi bir kaç şey ama hala gitmedi.Windows essential ile temiz çıktı.

Bu virüs olarak düşündüğüm şeyi temizleyemedim gitti.

Notebookda internet bankacılığı çok kullanılıyor o yüzden iyi bir temizliğe ihtiyacımız var.

Teşekkür ederim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam güvenli modda tarama yaparmısın bide  esetle de bi tarat hatta mümkünse hdd yi başka pc ye takıp yap olmazsa hiren boot cd indir içindeki av yazılımlarıylada bi tara

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam combofix açılmıyor 8.1 de

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

hocam 8.1 de 'refresh system' ozelligini arastirir misin. tam hatirlayamadim nasil baslatiliyodu ama o senin isini halleder yuksek ihtimal.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

oo lmaz hocam bunda hiç nokta oluşturulmamış.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

regedit de veya baslangic klasorlerinden mi baslatiyor ona bak oradan kaldirmayi dene.

en son care, hdd yi sök baska bir pc ye usb den bagla (aparatla) o dizine gidip sil

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 2319 Toplam Mesaj: 6
explorer.exe