Bos Kontenjan-Yerlestirme W.S W.S
-
s.a.
iyi aksamlar arkadaslar..
yine öss muhabbetiyle canınızı zıkıcam biraz..
acıköğretim kazandım fakat babam ve bikac arkadaşım yüzünden ek kontenjandan 2 yıllık tercih yapıcam tutarsa tutar..
fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. yani form mu alıcam? alıcaksam nerden alıcam?
yatırılcak bi para v.s var mi?
8-13ekim arasi die duymustum basvuru tarihlerini..
bilgisi olan deneyimli olan arkadaslardan cevap bekliyorum..
-
a.s kardeş [açık öğretimi kazanmak için 165 gerekiyodu :D ]... ayın 8 inde ösym bürolarında klavuz yayınlanıck kılavuza bakıcan aynı öss tercih yapar gibi ya ösym bürosundanm veya aisten yaparsın ..
edit. zaten arkadaşın dediği gibi yerleştirilmişsin bana da tercih yapamazsın gibime geliyor..
-
sen açık öğretimi kazanarak bir yere yerleşmişsin zaten.başka bir yere yerleşme imkanın yok bu sene ben böyle biliyorum
-
A.Ö ye yerleşmişsin.Ek kontenjan hakkın yok.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
A.Ö ye yerleşmişsin.Ek kontenjan hakkın yok.
-----------------------------açık öğretime yerleşsen dahi ginede tercih yapma hakkın var a.ö saymıyolar tercih sırasında.(yok demeyin kendim yaptım)
-
kazandım fakat kesin kaydımı yaptırmadım..internetten de bi basvuru fln yapmadım daha..:S yinede 2 yıllık tercih etme sansım yok mu yani??
-
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------kazandım fakat kesin kaydımı yaptırmadım..internetten de bi basvuru fln yapmadım daha..:S yinede 2 yıllık tercih etme sansım yok mu yani??
-----------------------------var kardeşim dinlemiyomusun beni ben geçen sene aynen öyle kazandım!
-
bende tercih yapacam kars olsun oraya bile gidecem şu ankaradan uzaklaşmak lazım nitekim günler geçmio be hoca