Boşanma Davası Soru
-
internette tanıştıgım ve sevdgim bir kardeşim mail atmış.Bilgi sahbi olanlar ilgilenirse sevinrim.
İyi günler dilerim.
Dayım boşanıyor.Boşanmadan önce hiçbirşey yokken dayımın facebook hesabına bi bayan bişey yazmış ve yengemde görünce nasıl aldatırsın demiş.Dayımda yok öyle bişey diyince bekle kafamı toparlıyım demiş ve antalyaya tatile gitti diye biliyoruz.Sonra bir telefon geldi bosanma davası acıyoruz die.herkez dondu kaldı.Davayayı açmadan dayımın jipini satmış.Onun adına ev eşyalarını yenilemiş.Kapı kilidini değiştirmiş.Jipten aldıgı parayı saklamış.Kızıda göstermiyor.Dayım kızını görmeye kalksa haneye tecavüz diyecek.Eve girip eşyalarını almaya kalksa aynı şey.Dayım suanda boş boş duruyor.Annemde sinirlendi.Boşancaksan hakkın varsa bosan yasa ne gerektiriyorsa yaparız ama arabayı niye davadan bi gün once oyunla satıyorsun.insan gibi boşan nie hırsızlık yapıyorsun demiş.(araba yengem adına kayıtlı ama dayım aldı).2 gün geçti artık avukatlamı görüştü bilmem ama bundan sonra savcıyla ugrasın ne hakla annemin pokuyla ugrasıon die msj gelmiş dayımın kızından(dayımın kızı dayımı cok severdi buyuk ihtimal baskı altında) ve anneme yonelmişler sizden tazminat alcaz demişler...Annem kişilik haklarına saldırı dedikleri olayı yapmış.Sizce hapis cezası olurmu?(paraya ceviririz sorun olmaz).Paraya cevirirsek ne kadar olur? -
Vallaha herkes kendinegöre haklıdır. Olayı iki taraftan tartarak dinleyemeden bir yorum yapamam ben şahsen. Zaten konuyu okuduktan sonra size yardım edemeyeceğimi anladım. Şunu belirtmek için girdim. Bu evlilikler niye bu kadar kolay bitiyor. İnsanlar birbirini hiç tanımadan mı evleniyorlar. Türkiye de evlenmeden çok boşanma davası var. Allah memlekete yardım etsin.
-
ya ben tanıyorum iki tarafıda.memlekete gittikçe görüşüyorumda sorun şu
Adam amasyada saglık gorevlisi karısda kpss kazanıor hemşire oluyor ama tokat a veriyolar.6 ay uzak kalcaklar sonra yanına aldırcak.Kocasının facebookda yazıyı gorunce evine esya alıyor arabayı satıyor.kilit degistiyor.kocasıda her ay gidiyor oraya.bi bakıyr kapı kilitli kimse cıkmıyor sonra dava haberi geliyor...Kadını bi çözebilsem=?
Eline 1milyar maas geçer oldu dönerle.Arabadanda yüklü para aldı.Harcıcagı masraflarıda son anda yaptı ev eşyalarını yenilemesi gibi.Kadın 0 a cıktı.25 lirada cebe attı.Zaten görsem iki çift lafım olcak.Evlenmesini biz istemiştik adamın hayatınıda mahfettik