folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bosch Klima İçin Teknik Servis

Bosch Klima İçin Teknik Servis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

hocalar merhaba 2014 ocak ayında bosh marka bi klima aldım mart ayında soğutmama ve ısıtmama problemı başladı hep fanda çalışıyor klima  servise bildirdim geldiler baktılar bakım yapılacak yoksa olmaz bu 70 tl dediler sonra yaparız dedim bugün aradım gelin yapın diye aradılar geliyoruz fiyat 130 tl dedi oha lan dedim 3 ay önce olan yıllık bakım fiyatı 70 tl iken bugün 130 tl olmuş nasıl iş bu dedim abi neyse size 100 olur diyor telefonda teknisyen yav sen ne diyorsun dedim pazarlık usülümü çalışıyorsunuz kimden ne koparırsak ayağımı bu ? resmen bana işine geliyorsa diyor

sonuç olarak klimam ne adam akıllı çalışıyor ne bakım yaptrabiliyorum ne klimayı kullanabiliyorum şimdi bosh çağrı merkezini aradım tekrardan onlarda yetkiliye ilettik aricaklar ayaklarına girdi bu yavşaklara ne yabilirim yasal olarak ?

birde şu olay var ben servisi çağırıyorum diyorum problem var gelin bakım geliriz problem yoksa 35 tl alırız diyor ee satarken 3 yıl ücretsiz garanti dediniz dedim ? yetkiliye iletiyorum 24 saate aranacaksınız diyor arıyorlar tamam bu seferlik ücret almıyoruz felan hayırdır lan kimden koparırsak düşüncesindemi bunlar ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

zaten ben bu klima olayını anlamadım . klimanın  yerini  değiştirme için 350-400  tl para istiyorlar sevis eminim daha pahalıdır . . bildiğin para tuzağına dönmüş  klima işi 

buzdolabı var şu anda evde bosch un olmaz böle buzdolabı.

içinden pat çat küt sesler geliyor . zannedersin dolabın içinde elinde sopayla biri var vurup duruyor. 

aradım dedim durum böle böle . 

cevap . efendim buzdolabınızın buz kırma özelliği var o sesi ondan yapıo  yapılabilecek bişey yok . ! 

bildiğin buzdolabı çat pat sesler gelio hele gece olunca alışana kadar göbeğim çatlamıştı . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bosch'un eski kalitesi kalmadı maalesef. Buzdolabı ve klimaları yaramaz fakat çamaşır makinesinde üstüne yok. Klimada Siemens tavsiye ederim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Denki mi ne oyle  bi marka klimam var yemin ederim 11 yildir bende ne bakim  ne gaz sadece peteklerini yikarim yilda bir 1 yıllık klimadan daha saglam sogutuyor

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

Denki mi ne oyle  bi marka klimam var yemin ederim 11 yildir bende ne bakim  ne gaz sadece peteklerini yikarim yilda bir 1 yıllık klimadan daha saglam sogutuyor

Daikin diyorsun sanırım. Japon markası o. Taş gibidir fakat pahalıdır. Bayağı eski bir marka.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

Hocam yaşadığın problemler klimanın içinin tozlanmasından dolayı olabilir servis çağırmadan önce içindeki tozları temizle öyle dene

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı

Daikin diyorsun sanırım. Japon markası o. Taş gibidir fakat pahalıdır. Bayağı eski bir marka.

Yok hocam denkı yaziyor klimada

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    numune bunu yazdı

Hocam yaşadığın problemler klimanın içinin tozlanmasından dolayı olabilir servis çağırmadan önce içindeki tozları temizle öyle dene

Benim ulaşabildigim yerler tertemiz hocam icerisini bilmiyorum 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Hocam bende de bosch marka klima var.3 senedir el degmedi sadece duzenli filtrelerini temizler yilda bir defada dis uniteyi yikarim

antalya sicagi malum 25 dereceye ayarliyorum bu gibi serinletiyor. Senin klimada bi sorun olabilir bence adamlara once ucretsiz teklif et kabul etmezlerse tuketici hakem heyetine basvur

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Hocam bende de bosch marka klima var.3 senedir el degmedi sadece duzenli filtrelerini temizler yilda bir defada dis uniteyi yikarim

antalya sicagi malum 25 dereceye ayarliyorum bu gibi serinletiyor. Senin klimada bi sorun olabilir bence adamlara once ucretsiz teklif et kabul etmezlerse tuketici hakem heyetine basvur

Yarin genel merkezden aricaklarmis bakalim ne olacak hocam

Toplam Hit: 654 Toplam Mesaj: 10
bosch klima kesinlikleuzakdur