Bosch Klima İçin Teknik Servis
-
hocalar merhaba 2014 ocak ayında bosh marka bi klima aldım mart ayında soğutmama ve ısıtmama problemı başladı hep fanda çalışıyor klima servise bildirdim geldiler baktılar bakım yapılacak yoksa olmaz bu 70 tl dediler sonra yaparız dedim bugün aradım gelin yapın diye aradılar geliyoruz fiyat 130 tl dedi oha lan dedim 3 ay önce olan yıllık bakım fiyatı 70 tl iken bugün 130 tl olmuş nasıl iş bu dedim abi neyse size 100 olur diyor telefonda teknisyen yav sen ne diyorsun dedim pazarlık usülümü çalışıyorsunuz kimden ne koparırsak ayağımı bu ? resmen bana işine geliyorsa diyor
sonuç olarak klimam ne adam akıllı çalışıyor ne bakım yaptrabiliyorum ne klimayı kullanabiliyorum şimdi bosh çağrı merkezini aradım tekrardan onlarda yetkiliye ilettik aricaklar ayaklarına girdi bu yavşaklara ne yabilirim yasal olarak ?
birde şu olay var ben servisi çağırıyorum diyorum problem var gelin bakım geliriz problem yoksa 35 tl alırız diyor ee satarken 3 yıl ücretsiz garanti dediniz dedim ? yetkiliye iletiyorum 24 saate aranacaksınız diyor arıyorlar tamam bu seferlik ücret almıyoruz felan hayırdır lan kimden koparırsak düşüncesindemi bunlar ?
-
zaten ben bu klima olayını anlamadım . klimanın yerini değiştirme için 350-400 tl para istiyorlar sevis eminim daha pahalıdır . . bildiğin para tuzağına dönmüş klima işi
buzdolabı var şu anda evde bosch un olmaz böle buzdolabı.
içinden pat çat küt sesler geliyor . zannedersin dolabın içinde elinde sopayla biri var vurup duruyor.
aradım dedim durum böle böle .
cevap . efendim buzdolabınızın buz kırma özelliği var o sesi ondan yapıo yapılabilecek bişey yok . !
bildiğin buzdolabı çat pat sesler gelio hele gece olunca alışana kadar göbeğim çatlamıştı .
-
Bosch'un eski kalitesi kalmadı maalesef. Buzdolabı ve klimaları yaramaz fakat çamaşır makinesinde üstüne yok. Klimada Siemens tavsiye ederim.
-
Denki mi ne oyle bi marka klimam var yemin ederim 11 yildir bende ne bakim ne gaz sadece peteklerini yikarim yilda bir 1 yıllık klimadan daha saglam sogutuyor
-
seagate189 bunu yazdı
Denki mi ne oyle bi marka klimam var yemin ederim 11 yildir bende ne bakim ne gaz sadece peteklerini yikarim yilda bir 1 yıllık klimadan daha saglam sogutuyor
Daikin diyorsun sanırım. Japon markası o. Taş gibidir fakat pahalıdır. Bayağı eski bir marka.
-
Hocam yaşadığın problemler klimanın içinin tozlanmasından dolayı olabilir servis çağırmadan önce içindeki tozları temizle öyle dene
-
mkyb bunu yazdıseagate189 bunu yazdı
Daikin diyorsun sanırım. Japon markası o. Taş gibidir fakat pahalıdır. Bayağı eski bir marka.
Yok hocam denkı yaziyor klimada
-
numune bunu yazdı
Hocam yaşadığın problemler klimanın içinin tozlanmasından dolayı olabilir servis çağırmadan önce içindeki tozları temizle öyle dene
Benim ulaşabildigim yerler tertemiz hocam icerisini bilmiyorum
-
Hocam bende de bosch marka klima var.3 senedir el degmedi sadece duzenli filtrelerini temizler yilda bir defada dis uniteyi yikarim
antalya sicagi malum 25 dereceye ayarliyorum bu gibi serinletiyor. Senin klimada bi sorun olabilir bence adamlara once ucretsiz teklif et kabul etmezlerse tuketici hakem heyetine basvur
-
siyahbereli bunu yazdı
Hocam bende de bosch marka klima var.3 senedir el degmedi sadece duzenli filtrelerini temizler yilda bir defada dis uniteyi yikarim
antalya sicagi malum 25 dereceye ayarliyorum bu gibi serinletiyor. Senin klimada bi sorun olabilir bence adamlara once ucretsiz teklif et kabul etmezlerse tuketici hakem heyetine basvur
Yarin genel merkezden aricaklarmis bakalim ne olacak hocam