Bosna Hakında
-
Dün bosnadan yeni geldim ve belki aranızda Bosna Hersek’e gidecekler vardır gitmeden önce ülkeyi tanısınlar diye yazıyorum bunu.
Bosna beni çok şaşırttı çünkü oraya gitmeden önce müslüman ülke diye tanıtmışlardı evet müslümanım diyorlar fakat müslüman yaşamasını bilmiyorlar
Kızlar:Kızları çok çok güzel çokda açık giyiniyorlar(ole açık giyiniyorlar ki 2 karış etek giyeni görünce artık doğal geliyor) fakat güvenilmezler kızla konuşursun ilk konuşmada cep numarasını alırsın fakat diğer gün kız cep telefonuna erkek arkadaşı bakar.Bunları bize orada çok dediler bizimde başımıza geldi.Türkçe bilen kızlarla karşılaşabilirsiniz çünkü orada bir türk koleji var aman giderseniz dikkat edin rezil olmayın
19:00’de neredeyse tüm dükkanlar kapanır ve millet bir tane bagdat gibi caddeleri var oraya dökülür.Tüm akşamı orada yürüyüp kızlara veya erkeklere bakanları gormek mümkündür.Kızlar erkeklere aç gibi bakıyor :D
Ulaşım:Eğer tek kişiysen tramvaya bin halkın %90 nı kaçak biniyor sende bin biletleri
kontrol eden adam gelirse nema de (nema=yok) eğer adam Boşnak olmadığını anlarsa
26 km cezası var.
Lüx mercedesleri orada taxi olarak görmeniz doğal çünkü arabalar Türkiyenin yarı fiyatı
Cuma aksamları sokakları boş görürseniz de millet diskoya akmıştır.
Neler ucuz:Gördüğüm kadarıyla birtek zippolar ucuz
-
ilk defa yusuf islam'ın ilahilerinde duymuştum bosna ismini. boşkança filan sölemişti daha 7 yaşlarında felandım sanırım. bahsettiğin gibi olacağını bende tahmin etmezdim :\
-
nema nişta vala:)) boşnak kızlarının güzel olduğu doru ama yaslanınca kilo alıolar çirkinleşiolar!..