folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bosna Hersek İle İlgili Soyleyeceklerim Var Sizinlede İlgili

Bosna Hersek İle İlgili Soyleyeceklerim Var Sizinlede İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
      Gecen yıl eylul ayıydı galiba babam orada bir iş gezisine çıkmıstı geri geldıgınde bize anlattıkları ıse benı hayrete dusurdu mesala babam ucaktan inmis oradakı kımlık kontrol bagaj kontrol falan türk armasını gorunce onlara hıc zorluk cıkarmamıslar neyse babam sırbıstan ile savasın en sıddetlı oldugu bir sehire maksat gezı olsun diye babamla is arkadasları yururken yoldan türk bayragını goren cocuklar hemen yolun ıkı tarafına gecmıs selem durmuslar babam orada bir eve girmis orada savas yıllarını yasamıs olan bir teyze varmıs rehber kadına bisiler soylemıs ve ayakalrına kapanıp ağlamaya baslamıs kadını falan hemen tutup gerı oturtmuslar sonra rehber konusmaya ve karsılıklı tercumeye baslamıs biraz sohbet edip kalkmıslar sonra dısarı cıkınca babam rehbere sormus o teyze neden ağladı falan diye oda sizi osmanlının torunları olarak görüyorlar ve biz onlara savas yıllarında cok buyuk yardımlar yapmısız o yuzden demıs gercektende zamanında saadettın erbakanın kayıp 2milyon doları oraya gitti diye soylenır ayrıca boşnak generalın demirelden bazı fuzelerı ıstemesı ancak demırelın bindir turlu bahaneyle fuzelerı vermemesı bir gercektır neyse babam gezmeye devam etmıs cumaya gitmisler hemen turk bayragını gorenler on saflarda yer acmıslar tabi butun cemaat de ayağa kalkmıs sonra bir turkun evıne gıtmısler orada türkiyeden gidip oralarda savasda sehıt olan askerlerımızın mezarlarını zıyaret etmısler sonra artık ucağa gitme vaktı gelmıs butun kasaba halkı sıraya girip onları yolcu etmıs bazıları selam durmus ve SİZ burada bosna herseke nasıl 5-10 gol cakarız hesabı yapıyorsunuz yazık onlar bizi bu kadar sever sayarken bu davranıslar güzel değil şahsen bosna hersekle beraber gruptan cıkarız diye dua ediyorum burada anlatmadığım bır suru olay var butun camilerinde türk ve osmanlı bayrakları var fln filan her evde osmanlı padisahlarının resimleri falan. 

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Tamam da maç saat kaçta?

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    21:00 nerdeyse başlıcak ben kaçar :D

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ramazandada öyle zaten osmanlı kültürüyle yaşıyorlar bizim kültürümüzle yani bilmiyorum bosna çok ağır yaralar aldı ezildi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Hocam iyi güzel anlatmışsın da spor müsabakasıyla bağdaştıramadım olayı,elbette ne milli takım oyuncularının ne de biz taraftarların içinde nasıl çakarız golleri diye bir hiddet bir kin duygusu yoktur,ha yunanistanla maç yapsak olur elbet..Gereksiz bir başlık olmuş bence..

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 719 Toplam Mesaj: 5