Boss Ge-7 Eq Pedalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar 2.el uygun fiyatta havale ile alacağıom

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam havale ile alacağım ayrıca güvenemem yatırırım boş kutu gönderir filan birde biraz ucuz olsun güvenilir biri olsun tbt'den yani

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sıfır risk , ürün istedin gibi gelmezse ödemeyi iptal edip kargoyu geri yollarsın 

http://www.gittigidiyor.com/main/static/sifir_risk.php

kartı olan birine at parayı yada sahibinden.com da konuş ptt den at parayı vs vs 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

sıfır risk , ürün istedin gibi gelmezse ödemeyi iptal edip kargoyu geri yollarsın 

http://www.gittigidiyor.com/main/static/sifir_risk.php

kartı olan birine at parayı yada sahibinden.com da konuş ptt den at parayı vs vs 

gg olmaz hocam neden kart yok kartı olanda  yok 110 tl mesela sana havale yapsam ya da işte 115 tl neyse sen bana alıp kargoyu adres gösterir misin param olunca?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

şuan kredi kartımda limitim yok yatırdığımda yapabilirim ama elime ne zaman geçer para yatırırım bilmiorm hoca belki 1 ay sora

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

şuan kredi kartımda limitim yok yatırdığımda yapabilirim ama elime ne zaman geçer para yatırırım bilmiorm hoca belki 1 ay sora

1 ay sonra filan param olacak zaten hocam havale yapayım sana.tanıyan tanır beni.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Hacı kimse setup'ını bozmaz neden satsınlar durup dururken sen 2.el sitelerine bak

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    var mi yardım edebilecek biri bana ben ona havale edeceğim parayı o bana mali gönderecek siteden alım yapıp?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Hocam sana önerim parayla anlaştığın kişinin kart borcunu bankamatikten öde, havale yapma... Borcunu ödeyince adamın limiti anında kalkar yatırdığın para kadar işlem hacmi oluşturursun, havale ücretini de bankaya vermez adama yolladığın ücrete katarsın böylece hem kartın net ödeme için kestiği % lik dilimi karşılarsın... Yada, GG den veya sahibinden bulduğun ürünlerin satıcısına mesaj atarsın şu ildeyseniz elden işlem yapmak isterim şeklinde bi simit sarayında cafede oturur alım-satım yaparsınız hemde hazır adamı yakalamışken pedalın ıncık kıncık özellikleri varsa (Misal:olm high dış wheelini asla sona getirme yoksa eşşekler gibi anırtıyo amfiyi..) onu öğrenirsin.. Ha dur unutuyodum, elden alışverişte sitelerin keseceği ücreti fiyattan indirmesini söylemeyi unutma... Hadi kolay gelsin :)

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 1654 Toplam Mesaj: 10