Boss Ge-7 Eq Pedalı
-
arkadaşlar 2.el uygun fiyatta havale ile alacağıom
-
-
hocam havale ile alacağım ayrıca güvenemem yatırırım boş kutu gönderir filan birde biraz ucuz olsun güvenilir biri olsun tbt'den yani
-
sıfır risk , ürün istedin gibi gelmezse ödemeyi iptal edip kargoyu geri yollarsın
http://www.gittigidiyor.com/main/static/sifir_risk.php
kartı olan birine at parayı yada sahibinden.com da konuş ptt den at parayı vs vs
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
sıfır risk , ürün istedin gibi gelmezse ödemeyi iptal edip kargoyu geri yollarsın
http://www.gittigidiyor.com/main/static/sifir_risk.php
kartı olan birine at parayı yada sahibinden.com da konuş ptt den at parayı vs vs
-----------------------------gg olmaz hocam neden kart yok kartı olanda yok 110 tl mesela sana havale yapsam ya da işte 115 tl neyse sen bana alıp kargoyu adres gösterir misin param olunca?
-
şuan kredi kartımda limitim yok yatırdığımda yapabilirim ama elime ne zaman geçer para yatırırım bilmiorm hoca belki 1 ay sora
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------şuan kredi kartımda limitim yok yatırdığımda yapabilirim ama elime ne zaman geçer para yatırırım bilmiorm hoca belki 1 ay sora
-----------------------------
1 ay sonra filan param olacak zaten hocam havale yapayım sana.tanıyan tanır beni. -
Hacı kimse setup'ını bozmaz neden satsınlar durup dururken sen 2.el sitelerine bak
-
var mi yardım edebilecek biri bana ben ona havale edeceğim parayı o bana mali gönderecek siteden alım yapıp?
-
Hocam sana önerim parayla anlaştığın kişinin kart borcunu bankamatikten öde, havale yapma... Borcunu ödeyince adamın limiti anında kalkar yatırdığın para kadar işlem hacmi oluşturursun, havale ücretini de bankaya vermez adama yolladığın ücrete katarsın böylece hem kartın net ödeme için kestiği % lik dilimi karşılarsın... Yada, GG den veya sahibinden bulduğun ürünlerin satıcısına mesaj atarsın şu ildeyseniz elden işlem yapmak isterim şeklinde bi simit sarayında cafede oturur alım-satım yaparsınız hemde hazır adamı yakalamışken pedalın ıncık kıncık özellikleri varsa (Misal:olm high dış wheelini asla sona getirme yoksa eşşekler gibi anırtıyo amfiyi..) onu öğrenirsin.. Ha dur unutuyodum, elden alışverişte sitelerin keseceği ücreti fiyattan indirmesini söylemeyi unutma... Hadi kolay gelsin :)